YuliHrytskoff

#beautyplan2024

#beautyplan2024

Я з тих людей, які дуже люблять все планувати, живуть по чіткому графіку та розпорядку дня. І якщо щось виходить з-під контролю чи йде не по плану – мене це вводить у стан дискомфорту та когнітивного дисонансу)))

Але… я ніколи не створюю довгострокових планів… Чіткий план на кожен день, тиждень, приблизний – на місяць… Це так. Але що стосується планів на цілий рік, то я хіба що про щось мрію і щось собі задумую, а чіткий план формую – виходячи із ситуації. Бо в непевний час живемо… Та й, як то кажуть: «Людина планує, а Бог керує»…

Тому, не можу сказати, що я планую на цей рік у сфері краси (оскільки не впевнена, що точно все виконаю), але пишу, що я би дуже хотіла зробити в 2024 році для себе:

1. Більше прислухатися до себе, до свого тіла, своїх фізичних та психологічних бажань. В будь-якій ситуації вибирати СЕБЕ!

2. Пройти повний курс лікувального масажу спини (двічі на рік).

3. Записатися нарешті на пілатес чи хоча би стретчінг (на хвилиночку, вже третій рік планую🙄).

4. Знайти час на медитації або хобі, яке допоможе розслаблятися та знімати нервове напруження/стрес (хоча написання дописів, участь у Клубі – зроду медитації та відчуження від зовнішнього світу – так що частково це завдання виконано).

5. Не проводити стільки часу в телефоні (особливо на перегляд негативних новин), а використати його на більш корисні справи. Нормалізувати режим сну/відпочинку й праці – швидше лягати спати та не засиджуватися до пізньої ночі.

6. Наважитися, сходити на консультацію і таки видалити декілька родинок, які мені дуже не подобаються. До речі, якщо хтось це робив – напишіть мені, будь-ласка, та поділіться своїм досвідом!)

7. Знайти нормального трихолога! Продовжувати самоосвічуватися в сфері медицини та трихології.

8. Обрізати пошкоджену довжину волосся, як би мені не було б шкода та не зовсім комфортно із короткою зачіскою (після невдалого фарбування в салоні мені дуже перепалили волосся, з цього моменту пройшло вже близько двох років, я поступово це все зрізаю, але суттєво вкоротити довжину за раз я морально й психологічно була не готова, але, бачу, час прийшов!)

9. Частіше робити яскраві чи стримані макіяжі – залежно від ситуації і бажання) Потренуватися в нових техніках макіяжу.

10. Переглянути нові тенденції в покритті нігтів гель-лаком, та й взагалі в нейл-індустрії. Раніше робила це регулярно і була завжди в тренді))) Зараз категорично не вистачає часу, а подекуди – й бажання. Але треба виправляти це неподобство, бо нігті – то, мабуть, моя друга пристрасть після парфумерії! А, може, й перша…

11. Перестати скуповувати парфумерію та декоративну косметику без попереднього затесту в стаціонарному магазині!

12. Перебрати всі свої косметичні запаси та те, що давно не використовується з якихось причин – або взяти в першочергове використання і довикористати, або повикидати, щоб даремно не займало місця – і не шкодувати!)

Це мої завдання-мінімум у сфері краси і догляду за собою на 2024 рік! Думаю, вони ще неодноразово доповнюватимуться!)

Нехай всі наші мрії, плани здійснюються! І, бажано, легко та швидко!)