SomovaFM

#beautyplan2024

#beautyplan2024
  1. Мабуть одним з основних і найскладніший пунктів - навчитися заощаджувати. Зменшити витрати на косметику та не потрібні дрібнички.
  2. Те, до чого я зараз йду - схуднути. За останні місяці я добряче так набрала. Проте скоро весна і треба приводити себе в порядок.
  3. Ввести в буденність фізичну активність, не тільки в якості походу до атб.
  4. Нормалізувати режим сну. Щонайменше раз в сезон мій режим збивається. Я не сплю до 3ї ночі і не можу прокинутись зранку на роботу, а на вихідних взагалі можу спати цілий день.
  5. Навчитися підбиратися капсульний гардероб.
  6. Почати вже нарешті читати книжки, які нещодавно придбала. Лише скупляю нові, бо в мене є парочка улюблених, які я можу перечитувати по кругу.
  7. Вдосконалювати свій стиль написання дописів для спільноти.
  8. Не лінуватися! Найскладніше для мене це почати щось робити. Пару раз регулярного виконання і я увійду в ритм, але як почати ..
  9. Нарешті пройти бажані курси в ІТ.
  10. Хоча б раз на тиждень робити спа для всього тіла. Усілякі обгортування, пінну ванну та повний релакс.
  11. Бути відкритою до нових знайомств та людей. Мені це насправді дуже важко дається.
  12. Не відкладати життя на потім! Особливо різноманітні концерти та подорожі.

Сподіваюсь вийде виконати хоча б половину. І звісно бажаю всім красуням виконання своїх планів ✨

23 січня, 2024
SomovaFM
23 січня, 2024