#beautyplan2024
Ну що ж, тема доволі цікава. Тим паче мені подобається скаладати списки і щось подібне роблю для себе щорік, але мало чого дотримуюсь. Проте заявивши на всю спільноту, можливо це буде мене більше підштовхувати до виконання.
- Мабуть одним з основних і найскладніший пунктів - навчитися заощаджувати. Зменшити витрати на косметику та не потрібні дрібнички.
- Те, до чого я зараз йду - схуднути. За останні місяці я добряче так набрала. Проте скоро весна і треба приводити себе в порядок.
- Ввести в буденність фізичну активність, не тільки в якості походу до атб.
- Нормалізувати режим сну. Щонайменше раз в сезон мій режим збивається. Я не сплю до 3ї ночі і не можу прокинутись зранку на роботу, а на вихідних взагалі можу спати цілий день.
- Навчитися підбиратися капсульний гардероб.
- Почати вже нарешті читати книжки, які нещодавно придбала. Лише скупляю нові, бо в мене є парочка улюблених, які я можу перечитувати по кругу.
- Вдосконалювати свій стиль написання дописів для спільноти.
- Не лінуватися! Найскладніше для мене це почати щось робити. Пару раз регулярного виконання і я увійду в ритм, але як почати ..
- Нарешті пройти бажані курси в ІТ.
- Хоча б раз на тиждень робити спа для всього тіла. Усілякі обгортування, пінну ванну та повний релакс.
- Бути відкритою до нових знайомств та людей. Мені це насправді дуже важко дається.
- Не відкладати життя на потім! Особливо різноманітні концерти та подорожі.
Сподіваюсь вийде виконати хоча б половину. І звісно бажаю всім красуням виконання своїх планів ✨
Коментарі (0)