Христина 🌺

Пінка для вмивання Mermade…

Пінка для вмивання Mermade…

Цю пінку я купувала ще минулого року, перед різдвяними святами. Але почала користуватися відносно недавно, бо ще "домивала" свій гель.

Про неї вже було сказано 100 тисяч слів, тож описувати більш детально не буду.

Пінка класно піниться, одного натиску вистачає на очищення всього лиця. Тому розхід тут економний.

В неї класний запах, мені вона пахне дитячими мильними бульбашками. Тут нема такої інтенсивної віддушки. Бо якраз таке в доглядовій косметиці я не люблю.

В складі ПАР природного походження, нема агресивних сульфатів. Є екстракт ромашки і пантенол.

Вона дуже ніжно, але, водночас, інтенсивно очищає шкіру.

Спочатку я планувала нею користуватися зранку, але зрозуміла, що вона дає достатнє очищення. Тому тепер користуюся ввечері (звичайно перший етап в мене- гідрофільний бальзам, пінка вже потім).

Коли її змиваєш, то шкіра зразу стає гладенька і чиста, є відчуття свіжості.

Вчора мала трошки більше часу для себе, тож використала його недаремно: спочатку нанесла гідрофільний бальзам (в мене класичний Heimish), потім вмилася цією пінкою, а в кінці нанесла на 15 хв маску ( в мене з бруду Мертвого моря: чого тільки не придумають для нашоЇ краси😅). Кінцевий результат сподобався дуже, я це відчула зразу. Тут варто віддати належне цій пінці- це вона гарно все очистила, щоб потім свою роботу робила маска😉. Раніше в мене такого сяючого ефекту на шкірі не було.

Пінка для вмивання Mermade…

Пінка сподобалась, це чудовий варіант різноманітності (для тих, хто так, як я не любить користуватися одним і тим же весь час). Жодних висипань чи алергічних реакцій не викликал, шкіра на неї реагує добре. Вона гарно очищає шкіру від макіяжу, пилу, забруднень.

Але тут, зразу попереджу: я не знаю, як вона працює з висипаннями, акне. Я таких проблем, на щастя, позбулася, і щодо цього нічого сказати не можу.

Ефект після неї мені сподобався дуже.

Тепер також хочу спробувати ще гель, бо про нього теж читала гарні відгуки.