Manta, Notino

Manta, Notino

Перша щітка від Notino, рожева, силіконова. Щітинки доволі тугі, пружні та еластичні. Вона добре масажує, розігріває та допомагає циркулювати крові у волосяних луковицях.

Вона не мʼяка, досить тверда, тому масаж цією щіткою получається доволі якісним. Зазвичай перед тим як мити голову наношу на коріння масло з репʼяхом та червоним перцем(або ні в заледності чи маю я час на це) масажую хвилини 3. Вона не розчісує а саме масажує корені волосся.

Інша щітка, бордового кольору від Manta. Вона такої форми, що і прочісує, і робить масаж. Також її зручно тримати в руці. Вона досить мʼяка. Але якщо волосся доволі густе, вона повністю його може і не прочисати. Тому більше я її використовую як масажну. Також перед тим як буду мити голову(але купляла я її щоб розчісуватись, але моїх сподівань вона не виправдала), якщо у вас тонке волосся, то буде справлятись і з цим.

Від масажу шкіри голови, я бачу доволі гарний результат. Волосся краще росте, якщо зʼявляються чішуйки на шкірі голови, це також допомагає їх прибрати.

Раджу такий спосіб, якщо працюєте над покращенням росту та густоти волосся👍

Manta, Notino
Manta, Notino
Manta, Notino
Manta, Notino