Anna_feerie

Сироватка для блискучих локонів

Сироватка для блискучих локонів
Сироватка для блискучих локонів

Почну з того, що будь-які олійки-незмивашки по типу знаменитої Chi або Brelil роблять моє волосся жирним, злипшимся та ніяк не впливають на його загальний стан. Придбала мініатюрку цього корейського продукту просто із цікавості, та як виявилось, зовсім не дарма! Що ж він робить?

Сироватка для блискучих локонів

Виробник позиціонує дану сироватку (хоч насправді мені більше схоже на дуже легкий крем) як незмивний продукт, який живить та насичує волосся вітамінами, паралельно згладжуючи кутикулу. В складі дійсно маємо олії, амінокислоти та мої улюблені протеїнчики - колаген, еластин, кератин ❤️.

Крім того, присутні гліцерин, жирні спирти та один силікон, який не має обтяжувати локони.

Наносити рекомендується на сухе або майже сухе волосся (оцей пункт просто вразив, адже зазвичай подібні засоби роблять мені масну паклю замість волосся, а тут прям диво дивне))). Засіб дуууже економний, має легкий косметичний аромат та легко наноситься, не залишаючи по собі жодного жирного сліду. Натомість отримую сгладжені кінчики та шалений блиск!)

Скажу чесно, Esthetic House CP-1 Premium Silk Ampoule це той засіб, в якому якість однозначно вища за вартість, адже мініатюрки в 20 мл вистачить надовго, а ефект просто крутезний😍. Не можу обіцяти, що сироватка склеїть посічені кінчики (тут ми всі розуміємо, жоден продукт не впорається), але точно покращить не тільки зовнішній вигляд пухнастих кінчиків, а й позитивно впливатиме на їх стан!)