My #Beautyplan2024

My #Beautyplan2024

12 пунктів-зароків, які привселюдно обіцяю (намагатимусь) виконати:

1) викидати декоративні засоби по причині їх закінчення, а не через те, що підходять строки придатності/використання (так, з декоративкою в мене з цим великі проблеми)

2) систематизувати використання масок для догляду за обличчям. Бо якщо креми/сироватки/тоніки тощо це рутина, то допоміжні засоби як маски (будь-які) закинула... треба відновити систематичний допоміжний догляд.

3) знайти постійного косметолога. Знову.

4) відростити СВОЄ волосся знову та не зірвалися *на свято*, щоб пофарбувати його (так, перед новим роком я зафарбувала останнім тюбиком фарби, що купувала ще до війни відносні на 15 см корені.. тепер шкодую і знову планую відпустити своє , хоч і сиве волосся).

5) знайти *свої* засоби у догляді за волоссям та формуванням кучерів за *кучерявим методом*. Прогрес є, але все ще не той ефект, про який я мрію.

6) не забувати про парфуми. Зараз я про них згадую 1-2 рази на тиждень, якщо пощастить (їм).

7) почати знайомитись із новими брендами. Я консервативна в плані доглядової косметики і боюсь нового, якщо зі старими засобами в мене гарні відносини. Але поруч сьільки нового... цікавого... і можливо дієвішого за мої засоби... але я боягуз у цьому плані і навіть мої запаси проьників цьому підтвердження- вони майже не використовуються, а потім роздаються знайомим. Але я просто щаслива їх мати. Такий собі плюшкін.

8) спф-захист не лише після пілінгу та влітку!

9) Катя, фарбуй уста! Вже немає масок! Додай обличчю губ😂

10) відновити щорічні чек-апи. Краще попередити, ніж розбирати наслідки.

11) змінити оправу. Кожен раз я приходжу в оптику і не можу вирішити яка краще *сидить*. І віддаючи стару на заміну склєелець, та й усе. Бо із "стильними" формами оправ мені відображення здається смішним) А те, що подобається - там мені ціни не до лиця🤣 чи може то я не там ходжу)))

12) робити масаж обличчя. Маючи газети, я ними не користуюсь майже. Так, час від часу. Але треба систематизувати це, як і використання масок.

Мабуть, все.

Сподіваюсь на виконання більшості із запланованого)