дика яґіда

агент невидимої дії • ДО/ПІСЛЯ манговий ензимний пілінг LAPUSH для обличчя

✅лапуш це український бренд натуральної косметики, у мене ви могли бачити деякі огляди на їх продукцію. косметика сертифікована, не дуже дорога, є багато цікавий рішень.

🥭ЕНЗИМНИЙ пілінг з екстрактами папаї та манго - це засіб додаткового догляду, 1-2 рази на тиждень.

плюси пілінгу -

• закрита туба, це приємно розуміти, що туба закритого характеру і туди не потрапляє повітря.
  • склад - склад дійсно вражає, багато натуральних компонентів, ензими, папаін,
  • ціна. приємна, бюджетна, інколи бувають знижки та послуги на сайті виробника.

мінуси

• чомусь виробник вважає, що якщо пілінг манговий, то віддушки «манго» має бути стільки, щоб було відчутно відразу. МАНГОООВИИИЙ! 🥭 віддушка - ту мач. взяти ту саме ензимну пудру від BIONO - вона пахне, але не яскраво, помірно.
  • дія засобу під питанням. я спеціально знайшла не огидну частину обличчя із шелушінням, щоб показати вам наочну дію ДО/ПІСЛЯ. і о диво! дива не сталось. як ви бачите - шелушіння здається зменшилось тільки завдяки вмиванню.

можливо варто з цього пілінгу зробити маску, бо вона не сушить шкіру і така собі гелева текстура може виступати в разі маски глибокої очисної дії. поки до цього пілінга питання, зараз мій фаворит - ніжна пудра від BIONO, на яку я також скоро буду знімати огляд.

додатково напишу - у мене суха шкіра обличчя і я тримала пілінг 15 хвилин, хоча виробник вказує 3-15 хвилин.

бонусом в фото/відео матеріалах доказ того, що фото до/після було зроблено не з першого разу 😅

24 січня, 2024
дика яґіда
24 січня, 2024