#beautyplan2024
Мій бьюті план на 2024 рік 💕
Всім привіт! 💕
І я вирішила поділитись своїми бьюті-планами завдяки такому цікавому челенджу .
Взагалі - то , я та людина яка любить писати список to do list , wish list і тому подібне, скуповую гарні блокноти (і не завжди в них пишу 😁), з року в рік прописую що хочу , що треба і що з бьюті штучок я б купила чи отримала )
Та й планувати щось в наш час , то таке … 🙈
Авжеж, більшість планів то особисте , але я назбирала 12 пунктів більш загальних , тому напишу їх тут:
- Не знаю хто як, а я пару років точно як в тумані. Через це перестала вести особистий інста-акаунт , а в мене він був досить робочим , завдяки ньому я і знайшла цікавих людей для роботи в минулому, і спілкувалась з досить відомими людьми, тобто сторінка працювала на мене та зараз потрібен час та робота для повернення її в то русло , тим часом висить нова «сира» бьюті сторінка. В мене вже давно є думка та дилема: чи виділити для бьюті окрему сторінку та розвивати її чи повернутись до старої особистої , тому це завдання буду вирішувати вже ось - ось 🤭
- Любити себе ще більше , менше читати всього підряд що треба і не треба , а краще в цей час робити щось , що приносить радість чи дохід (або те і те). ✨
- Трошки схуднути (ну на пару кг) та повернутись до хоча б домашніх спорт вправ , до йоги, згадати шпагат , який раніше без проблем могла робити. Та повернутись до масажів. Почну з масажу обличчя. ☺️
- Удосконалення навичок та знать для роботи - це цікаво та потрібне, навіть для збільшення доходу . Тобто пройти нові цікаві курси. 📚
- В догляді перестати купляти те, що не треба , не дуже хороше чи сумнівне. Хоча чесно , тут я вже маю результат та перестала скупляти щось «бо акція» або «бо подарунок до покупки». 😎
- Розвиток блогінга і тут.🤓 Мейкап дав можливість мені побороти апатію та повернутись до бьюті фото в 23 році. А дівчата тут - надихають робити більш якісні фото . Також хочу навчитись деяким трюкам з відео. Але треба більш хорошим телефон та мабуть докупити проф світло, бо такого нема зараз.
- Співпраця з новими брендами , авжеж , хочется з нашими (наприклад я коли їду закордон я завжди беру штучек 5 різних косметичних засобів наших брендів щоб познайомити з ними іноземних друзів та родичей та прорекламувати товари наших виробників) і продовження співпраці з тими брендами , з якими ми коммуніцировали в 2023 році. 👌🏻
- Хочу фотосесію і не одну , давно на них не була , причому в різних стилях хочу , але більш щось нуарне. 📸
- Я обожнюю подорожі , без них важко , тому на новий рік в мене є в списку пару нових країн для туризму в хотілках або тур по Карпатам у нас . 🏝️
- Для волосся хочу більш досконалий догляд підібрати , але тут треба тестити . Та навчитись швидко робити проф укладку. 👩🏼
- Парфуми . То моя любов . 💫 В минулому році я більшість колекції роздала /поміняла / випшикала. Але є реальні парфум-хотілки . І я їх хочу. І вже одну кур'єр привіз сьогодні ввечері 🤭
- Не жаліти нічого косметичного - парфумованого . Знаєте , стоїть флакон Кіліана чи Форда і наче не дешеве , і іноді думаєш , напшикатись ним чи чимось простіше , а час іде, смаки можуть змінюватись , тому цей пункт вже в роботі ))))) бо почала користуватись всім що є - без економії чи ще чогось такого 🤩 а що стало нецікаве - передарила родичам 😁
Багато ще планів , але головне мати хороше самопочуття , гарний настрій , впевненість в собі та в майбутньому, розвивати та монетузувати свої таланти та мати енергію для себе, родини, для благодійності та для роботи . 💜
А ще прям обіцяю трошки більше посміхатись , бо щось іноді і забула як це . 😏
Цьом 🖤
Коментарі (0)