Veron1kal

Лінійка Echosline - приємна новинка для мого пошкодженого волосся

Моє волосся пройшло мега-марафон з випробовування всіма можливими шампунями,бальзамами,масками,кондиціонерами та маслами. То відповідно і дуже страждало.

Воно за своєю структурою пухнасте,неслухняне та хвилясте, а в комбінації з різноманітними засобами,які повинні «додавати блиску та шовковитості», тільки пересихають та ламають моє волосся.

Через це мені прийшлось попрощатись зі своїм довгим волоссям та відновлювати його поступово.

Лінійка Echosline стало моїм спасінням!!

Шампунь: досить гарно піниться, волосся аж скрипить після миття. Також помітила,що волосся почало блистіти та стало дуже м‘яким. Візуально, порівнюючи «до» та «після» можу сказати,що почали відростати нові «бейбі-волосся».

Кондиціонер: я користуюсь незмиваючим кондиціонером також цієї лінійки. На вологе волосся наношу цей кондиціонер, дуже зручно - зменшує тривалість миття голови вдвічі😂

Помітила,шо волосся стало більш слухняним та не є таким пухнастим ( саме такий ефект я очікувала від цього засобу). Також зникла та сама сухість,яка є причиною пошкодження волосся та утворення заломів.

Чи користувались ви даною лінійкою? Що можете порекомендувати ?