Hanna Domashenko

Літній, теплий світанок з ароматом Summer I Turned Pretty

Літній, теплий світанок з ароматом Summer I Turned Pretty

Теплий, літній світанок... Холодок ранкової, літньої роси на шкірі... Сонце тільки прокидається. Ранок ще тихий, людей мало, але цей момент - просто найкращий в літніх днях... Тиха краса, що пробуджує кожну клітину та заряджає своєю енергією...

Літній, теплий світанок з ароматом Summer I Turned Pretty
Літній, теплий світанок з ароматом Summer I Turned Pretty

Початкова нота: Базилік, Евкаліпт, Квіткові ноти, Лимон
Нота серця: Ірис, Гвоздика, Жасмин, Лаванда, Ожина, Чебрець
Кінцева нота: Ветівер, Дубовий мох, Кумарин, Мускус, Пачулі, Сандал

Цей фужерний аромат - тепер моє натхнення в моменти, коли "хандра" так і лізе в голову... Вдихаєш ароомат і його позитивний, літній настрій гарантовано!

Так часто тут говорили дівчата про нішеві аромати від 13PERFUMES, що хто я така, щоб і собі не спробувати?)..😁

Summer I Turned Pretty - для мене відкривається цитрусово-трав'яним коктейлем! Трохи квітів та трохи фруктів, щоб збалансувати цей мікс. Евкаліпт на початку додає при першому пшику легкої маскулінності, та потім з неймовірною силою в цей танок вриваються цитрусові! Це так гарно та бадьоро звучить! В серці аромату я чую трави...Немов свіжоскошена трава в ранковій росі на літньому полі... База аромату чується дубовим мохом та трохи пильним пачулі, але не дуже яскраво.

Тут також слід зауважити, що аромат тримається 4-5 годин на шкірі. А розкриття нот доволі швидке, тому він звучить більш зібрано та монотонно впродовж дня.

Для мене такі шипрові аромати не типові, але мені хотілось знайти якийсь легкий та красивий аромат на весну/літу... Не важкий східний, а легкий та бадьорий, бо таких у мене було дуже мало.

Цю малишку дуже зручно брати з собою навіть в найменшу сумочку та оновлювати впродовж дня. 13PERFUMES підкорили мене своїми ароматами, тому я хочу скупити всі, які є в їх колекції!!!💖 Вже чекаю на літечко, бо з цим ароматом найкращі його моменти запам'ятаються ще сильніше!