Demchenko Alina

Сліпий Затест : Landor Tease Me Cherry

Сліпий Затест : Landor Tease Me Cherry
Сліпий Затест : Landor Tease Me Cherry
Сліпий Затест : Landor Tease Me Cherry

Нещодавно, я познайомилась з прекрасним димним вишневим ароматом - Landor Moon Away For Her. Після неї, бренд склав про себе найпрекрасніше враження і спонукав мене на ще один аромат (поки що в форматі пробника ) - Tease Me Cherry. Про нього я дізналась завдяки Makeup Club і цікавість зростала з кожним відгуком. Підгледів піраміду аромату, я вирішила протестувати його, відкривши крафт пакет якраз під час написання відгуку. Сліпий затест як ніяк))

Одразу з крафт пакету, в якому знаходиться пробник, я відчула кисло солодкий аромат, який віддалено нагадав шлейф вишеньки Форда, але не класичної, а саме Cherry Smoke. Якщо Moon Away For Her, був більш схожий на дитину Tobacco Vanille та Lost Cherry, то тут - спершу віє саме більш самостійним і легким варіантом Cherry Smoke. Це стосується закритого варіанта флакона!

А ось відкривши аромат -я почула знайомий аромат кислої вишні. На руці, аромат одразу відкрився тягучим вишневим лікьором вже з явно домінуючим мигделем. Інколи, мені здається що він більше домінує, а ніж сама вишня. Це молочко гірке, з алкогольним присмаком, наче огортано чимось фруктовим, але не сливовим як я уявляла, більше схоже на недозрілий абрикос.

Поступово, аромат починає всідатися, втрачаючи алкогольні та мигдальні ноти. Натомість, приходять інші , більш теплі та пряні. Але вони не виділяються. Я все відчуваю вишню, щось схоже на абрикос, але зрозуміти що за спеція - я не можу. Для перцю - занадто слабо, для кардамону - не вистачає як теркості, так і дерев'яності, а як для кориці занадто слабо. Ні, не можу відрізнити що це, як би я не старалась. Він просто наче стає теплим, компотним ( але не прохолодним, а тільки що звареним, прям з паром). І на цьому - я перестаю щось відчувати.

Далі грає все так само: вишня, трошки пряна і компотна. Це звучить мило, спокійно, не вибиває з колії, я б сказал звучить Ескадно, але не так солодко.

Цей аромат помірної солодкості, від взмаху руки - лізить мигдаль. Але на цьму все.

А ось яка піраміда :

  • Старт : Вишня та Слива. Сливу я не відчуваю зовсім. Я не розумію де вона може сховатися і як змішатися з вишнею. Можливо вона просто робить посилення основної ноти всього аромату.
  • Середні ноти : Абрикос, Вишня, Мигдаль, Троянда, Жасмін, Кориця і Гвоздика. З абрикосом згодна, хоча він досить легкий і невагомий, вишня і мигдаль - так і це не можливо не помітити. При тому мигдаль виліз і в старт, на стільки це яскрава нота.Кориця і Гвоздика можливо і є причиною пряності, але , але ... Цього якось мало. Троянда і Жасмін - навіть на секунду не завітали до нас. Можливо хтось відчуває, але тут я їх не відчуваю.
  • База : Боби тонка, Сандал, кедр, перуанський бальзам, бензоїн, ветивир, пачулі та ваніль. Я не відчуваю ЖОДНОЇ НОТИ. В мене відчуття, що база складається з мигдалю.

Що я можу сказати про аромат в цілому :

По-перше він дуже шлейфовий і я б цього не помітила, якби не моя мама. Аромат буквально заповнив всю кімнату. По-друге він не має "занадто" чогось. Він не сильно кислий, в міру солодкий і не кричить сильним вишневим ароматом. Він ніжний в своєму вишневому прояві і досить комфортний. Це його плюси .

Мінуси авжеж є і основним є те що його або порівнюють з Lost Cherry і кажуть що не схож і тому погано, або кажуть що схож і це теж погано. Я вважаю що він не схожий. Так, це вишня, так це мигдаль, але ні, він мені правда нагадує ПО АТМОСФЕРІ на Cherry in the Air Escada, але Tease Me Cherry більш солодкий та пряний.

Другий його мінус це те що весь бренд, чомусь оцінюють саме по цьому аромату. Це приємний аромат, але я б не сказала що в ньому є атмосфера ніші. Так, він грайливий, але поцінувачі більш складних ароматів розчаруються і через те, не звернуть увагу на більш складні композиції.

І хоча мені більше припав до душі Moon Away For Her , який я збираюсь взяти у міні форматі , я можу сказати що цей аромат СПОДОБАЄТЬСЯ БІЛЬШІЙ КІЛЬКОСТІ ЛЮДЕЙ. Він не душить, він ароматний і п'янкий, при тому теплий та трошки пряний. Я не можу назвати його важким, але і легким - теж. Це золота середина. Вишня відчувається доволі активно, але і мигдаль не робить цей аромат моно.

Придбати пробник - раджу.

Сліпий Затест : Landor Tease Me Cherry
Сліпий Затест : Landor Tease Me Cherry
Сліпий Затест : Landor Tease Me Cherry