Hrystja_

Шампунь, який я знайшла на заміну Vichy dercos…

Шампунь, який я знайшла на заміну Vichy dercos…

І ніби тут все класно і просто. Але: він працює доти, доки ним користуєшся. Як тільки надумаєш змінити- то всі ці проблеми немов сидять і чекають свого часу.

Чоловік зробив перерву від Vichy на 2 тижні, і мив голову іншим. Тут зараз не йде мова про шампунь невідомої фірми за 20 грн...ні. Він користувався моїм Kundal, який на моє вибагливе волосся підходить ідеально, який я купую вже не один раз. Знову зʼявилися ці всі проблеми, потрібно було знов з ними боротися.

І тут я зрозуміла, що ефект від цього шампуню рівно доти, доки ним користуєшся. А мені ж потрібен був довготривалий. Та й витрачати кожен раз такі кошти не хотілося. Тому почала пошуки іншого...

Шампунь, який я знайшла на заміну Vichy dercos…

Звучить благородно, працює так само.

Цю фірму знаю давно, вже мала багато продуктів. Дуже класні зубні пасти в них. До речі, "Jason" з грецької- "цілитель". Про це дізналась тільки сьогодні.

Отже, це шампунь і зразу кондиціонер. Формула насичена олією коноплі і алое, які живлять шкіра голови. Містить піритіон цинку, який має боротися з дерматитом і навіть легким псоріазом. Запобігає лущенню і свербінню.

Не містить шкідливих речовин, сульфатів і іншої шкідливої хімі.

По консистенції як грецький йогурт, колір такий же. Запах трішки нудотний, якийсь травʼяний і специфічний, але він одразу зникає після миття голови.

Купувала за ~300 грн.

Чоловік користується ним більше місяця. Ефект є, і він це бачить. Попросила задля експерименту зробити перерву. Знов перейшов на мій Kundal задля стабільності. Наразі побічних ефектів не видно. Все так само.

Шампунь чоловіку сподобався, це дійсно достойний засіб для лікування шкіри голови. І значно бюджетніший.