my #beautyplan2024
чесно признаюсь вже давно не пишу такі челенджі, а виконую все інтуїтивно, бо в мене як практика показує це краще виходить та й не через силу(читай галочки)
Таке буває рідко, але сьогодні я зробила фото для себе щоб запамʼятати цей момент любування своєю шкірою без мейкап🥰такий знаєте безцінний момент, коли хочеться закарбувати✨
отже, сформувала такі пункти, деякі з них вже почала втілювати в життя, деякі були до цього моменту, а щось нове👇🏽
- Відновити вивчення англійської мови, бо вже помічаю як важко сприймати на слух, дуже швидко забувається навіть те, що знала😅
- Регулярні фізичні вправи🚴🏾♀️вже втілюю з новим видом для мене - cycle(можливо хтось ще займається)) фото з сьогоднішнього тренування прикріплено))я завжди була активною і спорт - це невідʼємна частина мого життя, але зі зміною роботи прийшли і зміни в регулярності, тому буду намагатись🙌🏽
- Більше читати різні книги протягом року📚цей пункт вже втілюю з кінця попереднього року і мені це подобається.
- Нарешті розпочати вести активно особистий блог в соцмережах(для мене це одне з найважчих завдань, бо зупиняють як завжди страхи).
- Відвідати хоча б одну нову країну, місто або просто місце, де ще не була🥰
- Поглиблено вивчити економічну грамотність та все що повʼязано з нею.
- Розвивати творчість, займатися малюванням, опанувати нову техніку(фото прикріплю, зроблено більше не технічно, а душею, хочеться бути корисною і зробити маленьку справу для наших захисників, сподіваюсь на найшвидший продаж, бо нажаль люди вже втомились звідусіль чути про збори).
- Практикувати самоприйняття та позитивне мислення щодо власного тіла та особистості✨
- Встановити гармонійний баланс між роботою, відпочинком і власним задоволенням♾️
- Закрити повністю питання з зубами🦷та при цьому не збанкрутувати😂
- Частіше зʼявлятись тут❤️бо з самого початку я написала у профілі: «що сподіваюсь на затишне ком’юніті», так воно й сталося і є, тому ДЯКУЮ вам за це!не розчаровуюсь🙏🏽
- Ну і звичайно продовжувати тестувати та ділитись новими, цікавими продуктами для обличчя, волосся та тіла.
* а наданий момент вирішити питання з сухістю губ👄бо це дійсно стало проблемою🙃дівчатка, поділіться будь ласка гарними продуктами, які допоможуть впоратись з цим питанням🙏🏽
* о 9 ранку вже на 🚴🏾♀️ коли ти сова, то тобі вдвічі важче прокидатись і йти на тренування, але після)))🧚🏾
Коментарі (0)