МІЙ BEAUTIFUL PLAN #beautyplan2024
У 2024 році я обіцяю собі…
- Купити 3 бажаних продукти з wishlista до літа💗 Для мене це: метеорити від Guerlain, тон від Chanel та аромат від Van Cleef, ну і палетку Backstage від Dior, а ще їх рум'яна...🤭 виходить не 3 а 5, ну що ж прагнемо до більшого) закинула в продукти. Дуже давно хочу ці продукти, проте завжди відклада на потім!
- Нарешті придбати нову косметичну- mini в сумочку. Мені дуже подобалася моя маленька біла косметичка від Make Up: зручна, красива і компактна. Хочу тепер у червоному кольорі.
- Робити 1 раз в місяць скраб для шкіри голови. Знаю , що це точно допомагає очистити шкіру голови краще і стимулює "сонні волосяні цибулини" , буду робити!
- Сходити до косметолога на масаж обличчя. Також для домашнього догляду нарешті спробувати вдома нефритовий шкребок гуаша.
- Знайти свою ідеальну червону помаду. Здавалося би таке просте завдання, а насправді, такий колір , який підкреслить білизну зубів, а не навпаки, додасть вишуканості, і буде комфортно відчуватися на губах, не так просто підібрати, проте я вже почала пошуки!( знаю про Sephora 01), але хочу іншу. Поділюся підбіркою згодом.
- Отримати в подарунок курс "Макіяж для себе". Я тоно знаю, що це працює, головне попасти до гарного майстра макіяжу, хочу навчитися швидко та вміло підкреслювати свою красу!
- Слідкувати за своїм ментальним здоровʼям. Інколи ми про це забуваємо, думаючи , що це другорядне, але ні, дівчата це першочергово! Адже саме хороше ментальне здоров'я дає нам внутрішні ресурси для того, аби активно жити, реалізувати свої здібності, працювати, піклуватися про інших, пам'ятаючи й про себе.
- Піти нарешті на стрейчинг та йогу! Ніщо так не прикрашає жінку як гарна постава, а гнучкість то взагалі про здоров'я! Тому точно планую в цьому році, нарешті виконати цей пункт!
- Поїхати відпочивати влітку в Італію в Портофіно. Я стільки писала про аромати , які мені нагадують Італію, що в моєму Beauty плані на 2024 зʼявився дуже важливий пункт : про подорож саме у це місце, хочу втілити! І до цього періоду плавати! Це дуже важливо для мене, тому нарешті нарешті, піду ще й басейн.
- Купити нову красиву пару туфельок і вигуляти їх на Beauty Party від Make UP club!
- Робити релакс-Spа дні для тіла. Це інколи те, на що ми не хочемо витрачати час і кошти, але це дійсно того варте, для відновлення себе і свого тіла!
- Останній пункт, але наважливіший – записувати свої бʼюті цілі та бажання в свій beauty daily записник і активно втілювати свої мрії в життя крок за кроком, старанно і сумлінно, так, щоб в наступному році була в шоці від щасливої красивої нової себе!💋
Коментарі (0)