Lily♥️

МІЙ BEAUTIFUL PLAN #beautyplan2024

МІЙ BEAUTIFUL PLAN #beautyplan2024
  1. Купити 3 бажаних продукти з wishlista до літа💗 Для мене це: метеорити від Guerlain, тон від Chanel та аромат від Van Cleef, ну і палетку Backstage від Dior, а ще їх рум'яна...🤭 виходить не 3 а 5, ну що ж прагнемо до більшого) закинула в продукти. Дуже давно хочу ці продукти, проте завжди відклада на потім!
  2. Нарешті придбати нову косметичну- mini в сумочку. Мені дуже подобалася моя маленька біла косметичка від Make Up: зручна, красива і компактна. Хочу тепер у червоному кольорі.
  3. Робити 1 раз в місяць скраб для шкіри голови. Знаю , що це точно допомагає очистити шкіру голови краще і стимулює "сонні волосяні цибулини" , буду робити!
  4. Сходити до косметолога на масаж обличчя. Також для домашнього догляду нарешті спробувати вдома нефритовий шкребок гуаша.
  5. Знайти свою ідеальну червону помаду. Здавалося би таке просте завдання, а насправді, такий колір , який підкреслить білизну зубів, а не навпаки, додасть вишуканості, і буде комфортно відчуватися на губах, не так просто підібрати, проте я вже почала пошуки!( знаю про Sephora 01), але хочу іншу. Поділюся підбіркою згодом.
  6. Отримати в подарунок курс "Макіяж для себе". Я тоно знаю, що це працює, головне попасти до гарного майстра макіяжу, хочу навчитися швидко та вміло підкреслювати свою красу!
  7. Слідкувати за своїм ментальним здоровʼям. Інколи ми про це забуваємо, думаючи , що це другорядне, але ні, дівчата це першочергово! Адже саме хороше ментальне здоров'я дає нам внутрішні ресурси для того, аби активно жити, реалізувати свої здібності, працювати, піклуватися про інших, пам'ятаючи й про себе.
  8. Піти нарешті на стрейчинг та йогу! Ніщо так не прикрашає жінку як гарна постава, а гнучкість то взагалі про здоров'я! Тому точно планую в цьому році, нарешті виконати цей пункт!
  9. Поїхати відпочивати влітку в Італію в Портофіно. Я стільки писала про аромати , які мені нагадують Італію, що в моєму Beauty плані на 2024 зʼявився дуже важливий пункт : про подорож саме у це місце, хочу втілити! І до цього періоду плавати! Це дуже важливо для мене, тому нарешті нарешті, піду ще й басейн.
  10. Купити нову красиву пару туфельок і вигуляти їх на Beauty Party від Make UP club!
  11. Робити релакс-Spа дні для тіла. Це інколи те, на що ми не хочемо витрачати час і кошти, але це дійсно того варте, для відновлення себе і свого тіла!
  12. Останній пункт, але наважливіший – записувати свої бʼюті цілі та бажання в свій beauty daily записник і активно втілювати свої мрії в життя крок за кроком, старанно і сумлінно, так, щоб в наступному році була в шоці від щасливої красивої нової себе!💋