Олена Романюк

#beautyplan2024

#beautyplan2024

1. Відростити волосся нижче плечей (найголовніший пункт, чомусь цей процес дається мені важче, ніж у 30 років 🫤). Тому на фото до цього допису, я фіксую саме довжину на цей момент.

2. Не чіпати брови 😅 (це короткостроковий план, найближчі 3 місяці не лізти до них пінцетом)

3. Довести час занять фізичними вправами (вдома!) до 1 години. Поки що, маю 35 хвилин, неймовірно кайфую від цього. Так, це мій персональний виклик собі, я займаюсь вдома, килимок, скакалка, маленькі гантельки та Youtube.

4. Починати ранок зі склянки води, а не чашки кави. Спочатку вода, потім вже все інше.

5. Почати займатися бігом, стадіон навпроти вікон, зранку та увечері бігають люди, а я чомусь досі лише гуляю там з собакою 😅.

6. Лягати спати до 23:00. І коли лягаю, думати про сон, а не про усе на світі, що не сприяє нормальному відпочинку. Як кажуть, миєш посуд, думай про посуд.

7. Мінімізувати вживання солодощів, особливо, шоколад, печиво, цукерки. Не те, щоб зовсім відмовитися, але інколи шоколадки зникають зі швидкістю світла за день 😅

8. Знайти "свій" зволожувальний крем, от щоб був ідеальним, без жодних "але". Напевно, я вже його знайшла, це CeraVe нічний для сухої та нормальної шкіри, можливо, варто зупинитися, але... Читайте пункт 9.

9. Хочу спробувати Антивіковий пептидний крем для обличчя Cos De BAHA MA Peptide Cream та Крем для обличчя Paula's Choice Barrier Repair Advanced Moisturizer. Спробую, тоді оберу "свій" крем.

10. Сформувати свій догляд остаточно, бажано, з мінімумом засобів, засіб для очищення/вмивання, сироватка (ретинол, однозначно), один зволожувальний крем.

11. Не забувати про сонцезахисний крем! Я досягла гарних результатів завдяки засобам, які підібрала по відгукам у MakeUp Club, не хочу звести їх нанівець.

12. Бути в гармонії із собою, не звинувачувати себе, навчитися відчувати ту межу, коли наступним кроком буде сіпання ока та відсутність сну. Життя одне і ми живемо лише зараз!

Дякую, хто прочитав ❤️ Бажаю усім не забувати про свої плани та мрії, пам'ятайте, ви варті їх, ви їх обрали, а це вже великий крок! Обіймаю 😘