Чи вартує Davroe своїх коштів? частина 2
Кондиціонер для кучерявого волосся DAVROE CURLiCUE Deep Conditioning Rinse
✓300 мл ~ 1500 гривень
✓100 мл ~ 700 гривень
✓Засіб має щільну кремову текстуру, приємний аромат. Доволі економний, чудово ковзає по волоссю, особливо коли емульгуєш водичкою. Дає глибоке зволоження, пом'якшує волосся, робить більш блискучім та еластичним, дуже гарний розсипчатий завиток після нього. Також він зменшує пухнастість, більше згладжує. З цим бальзамом в мене не було потреби у масці. В мене тонке волосся, мені не обтяжував та не жирнив.
✓Для кого: хвилясте точно, також можна спробувати прямому, що бажає саме глибокого зволоження
✓Що по складу
Aqua, Cetyl Alcohol, Isoamyl Laurate, Stearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Stearamidopropyl Dimethylamine, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glycerin, Behentrimonium Methosulfate, Persea Gratissima Oil, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Leaf Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Hydrolyzed Quinoa, Xanthan Gum, Vitis Vinifera Seed Extract, Parfum, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzoic Acid, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Lactic Acid, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool.
✓Знов таки, тут є формула. На що можна звернути увагу, щоб впевнитися, що засіб так би мовити буде працювати — жирні спирти, вони відносяться до ліпідів, що як раз таки сприяють відновленню нашої кутикули. Є олії ши та авокадо, екстракт сливи какаду, що багата на вітамін С, який є антиоксидантом. Якщо для вас важлива відсутність силіконів, то тут їх немає, є Stearamidopropyl dimethylamine це замінник силікону.
Коментарі (0)