Цукрові скраби для тіла від Mermade
Інтерв’ю з Яною, технологом розробником
🎤 Привіт, інтерв’ю одна з найулюбленіших рубрик наших читачів. Тому, коли нещодавно ми зробили пост про властивості цукрових скрабів (https://club.makeup.com.ua/post/27862/) - отримали ряд питань, які вирішили поставити тобі, як розробнику цього продукту.
👩🏻🔬Привіт! Буду рада відповісти та детальніше розказати про цукрові скраби Mermade
🎤 Мене як завжди цікавить створення продукту - ідея, вибір саме таких ароматів, та можливо якісь залаштунковий веселі історії під час їх розробки?
👩🏻🔬 Ідея скрабу виникла з бажання створити не лише ефективний, але й ніжний догляд за шкірою, який викликав би позитивні емоції. Ми використали поєднання гліцерину та силіки (кремнезему), щоб створити гелеву текстуру, яка має приємну сенсорику. В такій текстурі частинки цукру та рисової крихти тримаються докупи і не розсипаються в руках, що дозволяє повністю використати засіб, а не “розкидати” його по ванній). Олії та емоленти ми додали як доглядові компоненти, в якості основних не використовували, так як хотіли, щоб скраб легко змивався, і після нього не потрібно було б додатково використовувати гель чи пінку для душу (краще до скрабу). Тому після використання, достатньо просто змити скраб, щоб шкіра відчувалась зволоженою та гладенькою на дотик.
Вибір 7-ми ароматів був обумовлений бажанням задовольнити різноманітні смаки наших клієнтів.
Не знаю, що на рахунок веселої історії. Але можу відмітити, що найскладнішим був вибір аромату кокосу. Думки нашої команди декілька разів розходились, ми підбирали солодкі, насичені аромати, але все ж запинились на легкому та ненав`язливому ароматі.
🎤 Далі питання від Lily “- Розкажіть більше про склад і які тут барвники?”
Думаю що варто спочатку відзначити основні компоненти - цукор, рисова пудра, олія авокадо та масло ши.
👩🏻🔬 Цукор та рисова крихта використовуються для ефективного відлущування, видаляючи відмерлі клітини. Олії авокадо, масло ши та Вітаміни надають шкіру додаткового живлення, заспокоюють її в процесі скрабування. Ця комбінація допомагає зробити шкіру м`якою на дотик та візуально більш гладенькою
🎤 Скраби дійсно яскраві, тому і безпечність барвників має неабияке значення. Що ви використовуєте для отримання таких насичених кольорів?
👩🏻🔬 Барвники у наших скрабах (СІ 19140, СІ 42090, СІ 16255, СІ 77820) використовуються з дотриманням високих стандартів безпеки та затверджених нормативів в допустимих концентраціях.
СІ 19140 (жовтий): Це харчовий барвник, безпечний для використання в косметичних продуктах, і відповідає всім вимогам стандартів.
СІ 42090 (синій): Також використовується у харчовій та косметичній промисловості. Важливо вказати, що косметичні барвники повинні відповідати стандартам безпеки.
СІ 16255 (червоний): Цей барвник також безпечний для використання в косметичних продуктах, забезпечуючи насичені та стійкі відтінки.
СІ 77820 (срібло): Використовується як пігмент та надає ефект мерехтіння. Також відповідає стандартам безпеки для косметичних продуктів. Міститься в скрабах Magic Unicorn та Champagne
Наша команда приділяє велику увагу вибору безпечних інгредієнтів, щоб забезпечити якісні та безпечні продукти для наших клієнтів.
🎤 Demchenko Alina цікавиться “- Чи є якась різниця між скрабами у вашій лінійці. В період активного користування скрабами від вашого бренду, мені здалось, що, наприклад банановий має більш густу текстуру, а ось кавуновий - здався більш сухим. Чи можливо це, через наявність в кавуновому ще одних скрабуючих часточок, окрім цукру? “
Тож, чи дійсно скраби в лінійці мають різні текстури?
👩🏻🔬 Усі наші цукрові скраби містять в собі два основних абразиви, це цукор та порошок зародків рису, які ми відмічали раніше. Вони відрізняються кольором та віддушкою. Консистенція скрабів однакова, невелика відмінність присутня в скрабах Coco Jambo та What A Melon, так як до них входить додатковий абразив - це фруктовий порошок полуниці й ананасу, який також забезпечує м'яке відлущування, має адсобційні властивості, тобто вбирає в себе трішки більше рідини.
🎤 Раніше в асортименті Mermade були кремовий, кавовий та магнієвий скраби. Ви вирішили їх повністю замінити цукровими, чому?
👩🏻🔬 Ми вирішили повністю змінити концепцію скрабів, їх текстуру. Наша команда прислухається до відгуків наших клієнтів і постійно покращує засоби. Скажу більше, раз або двічі на місяць ми влаштовуємо збори, щоб проаналізувати відгуки і зрозуміти, чи в правильному напрямку ми рухаємось в процесах розробки, чи достатньо ми зробили, чи виправдали очікування кінцевого споживача. Це для нас є дуже важливим питанням та пріоритетом.
🎤 А ти сама користуєшся цукровими скрабами, який аромат твій улюблений?
👩🏻🔬 Так, звичайно, користуюсь. В мене є декілька фаворитів, але найбільше за все подобається Citrus Party, викликає асоціації з новорічними святами.
🎤 Цукрові скраби підійдуть власницям з сухим типом шкіри?
👩🏻🔬Так, підійдуть. Але я не перестану наголошувати на тому, що кожен косметичний засіб потрібно тестувати. Також не використовуйте засоби на подразненій та травмованій шкірі, особливо, якщо це стосується питань ексфоліації та додаткового очищення.
Після скрабу, хоч він і надає шкірі відчуття зволоження та живлення, але це все ж змивний засіб. Тому використовуйте кремові текстури, щоб зафіксувати дані відчуття та продовжити їх дію. До речі, ми як раз покращили формулу нашого лосьйону для тіла, тому раджу його спробувати.
🎤 Ого… А які саме властивості ви покращили?
👩🏻🔬 Зараз можу сказати що аромат точно став стійкіший, а всі деталі ви дізнаєтесь вже найближчим часом..) Притримаємо трішки дану інтригу.
🎤 Так дійсно, ми трошки відволіклись від скрабів) Дай кілька порад нашим читачам, як використовувати скраби взимку?
👩🏻🔬 Я б радила взимку використовувати скраби рідше ніж в інші пори року, так як шкіри в даний період більш зневоднена і менше потребує додаткових механічних втручань. Але дивіться по своїй шкірі, звичайно ж. Краще застосовувати 1 раз на тиждень. Не забувайте пити більше води, кава та чай її не замінять.
🎤 Дякую тобі, що занурила нас в цікавий світ розробки косметичних засобів. Впевнена, ми зустрінемось вже дуже скоро, адже у вас так багато новинок про які варто розповісти детальніше!
👩🏻🔬 До зустрічі!
Коментарі (0)