Strange Love

Розкішний аромат в стилі "clean girl aesthetic"

Розкішний аромат в стилі "clean girl aesthetic"

«Summer I Turned Pretty»від українського бренду 13PERFUMES — це аромат, який одразу ж переносить у літо. Він свіжий, чистий, злегка терпкий і неймовірно приємний. Стовідсотковий унісекс, як на мене. Він однозначно сподобається вам, якщо ви шукаєте аромат, який доповнить вашу естетику в стилі "clean girl".


Флакон аромату виконаний у лаконічному та елегантному дизайні. Мені дуже імпонує таке мінімалістичне пакування. Проте ще більше сподобалось наповнення!


Перше, що ви відчуваєте після розпилення – це яскравий цитрусовий вибух лимона, підкреслений свіжістю базиліка та евкаліпта. Лимон тут звучить без надмірної кислинки, нота скоріше має запах люксового лимонного мила.


Через деякий час аромат розкривається й ви відчуваєте фруктову кислинку ожини. Її доповнюють вишукані квіткові ноти: ірис, жасмин, лаванда, гвоздика та чебрець. Цей букет пахне літом, чистотою та безтурботністю.


Аромат завершується елегантною базою з мускусу, кумарину, пачулі, сандалу, дубового моху та ветиверу гаїті. Ці ноти надають аромату глибини, стійкості та шлейфовості. Як на мене, саме ці ноти перегинають аромат на бік унісексу.

Розкішний аромат в стилі "clean girl aesthetic"

Перші ноти аромату нагадують запах люксової готельної косметики в розкішному п'ятизірковому резорті десь на березі Індійського океану. Відчуваю вишуканий аромат дорого лимонного мила в стилі Diptyque чи BALMAIN. Згодом це відчуття чистоти та доглянутості доповнюється легкими трав'яними нотами, які роблять аромат більш цікавим і елегантним, на межі з чоловічим.


Він не солодкий, не нав'язливий, не задушливий. «Summer I Turned Pretty» слугує вашим продовженням, а не грає окремо від вас.


«Summer I Turned Pretty» – це універсальний аромат, який сподобається як молодим дівчатам, так і дорослим жінкам. Він буде доречний у будь-якій ситуації: на прогулянці, на побаченні, на роботі чи на відпочинку, бо ненав'язливий та по-хорошому скромний. Це буквально запах чистої шкіри, люксового догляду та свіжості.


Аромат тримається на шкірі протягом 5-7 годин, а на одязі – до 24 годин.


«Summer I Turned Pretty» – це чудовий аромат, який стане вашим must-have, особливо влітку. Він подарує вам відчуття свіжості, легкості та делікатності. Цей аромат - наче парфумерний гімн "clean girl aesthetic".