Pilirina 💛💙

Montale на мінімалках?

Montale на мінімалках?
Montale на мінімалках?

У стартових нотах Daydreamer відчуваю палений цукор. Начебто непогано, але якось дуже лінійно і монотонно для мого розуміння. Він забиває всі інші компоненти, ніби батогом розтинає нюх.

Відчувається, що тут немає натуральних запашних речовин, як у Montale, акцент сконцентрований на синтетичних молекулах. Це і добре, бо такі формули не спотворюються з часом, їм не зіпсувати горезвісну хімію шкіри.

Як на мене, йому не вистачає дифузності. Шлейфу як такого немає, аромат монотонно сидить на шкірі і оточуючі чують його лише на етапі обіймань.

Цей ефект стійкості на моій холодній шкірі триває максимально до 1,5 - 2 годин. Що ніби й непогано, враховуючи вартість 50 грн за 5 мілілітрів, але краще додати трохи і придбати оригінальну міньку Intense Cafe 🤷‍♀️

Спочатку приналежність до ніші ніби вгадується. На старті щось є, але у них зовсім різне розкриття. Вірніше, у Intense Cafe воно є, а от у Daydreamer - на жаль, ні. Мені таке не відгукується.

У них на старті схожі каркасні ноти, можливо навіть технічний принцип збирання піраміди, але це все ж налито із різних каністр.

Бюджетний, солодкий, статичний аромат, однаковий за тональністю на протязі всього звучання. Трохи попозлипальний. Звичайний.

Знаєте, я можу його назвати дешевою украінською реплікою за мотивами нішевоі французськоі парфумеріі. Таке звучання може порадувати тих, кому це все в новинку. Для мене Daydreamer - аромат на пару разів, чисто для загального розвитку, але мені здається, що як віддушка у миючих засобах для тіла він звучав би краще.