Фісташка

Як зробити монохромний макіяж одним продуктом: Unico Multitasker

Як зробити монохромний макіяж одним продуктом: Unico Multitasker
Як зробити монохромний макіяж одним продуктом: Unico Multitasker
Як зробити монохромний макіяж одним продуктом: Unico Multitasker

У мене відносно багато різної косметики, бо я люблю фарбуватись, люблю робити різні образи від нюду до яскравих. Тому загалом такий продукт як все в одному не зовсім вписується в мою косметичку. Але я вирішила що для поїздок це саме те.

Ось тут була розпаковка циї манюнь

https://club.makeup.com.ua/looks/25978/

Як зробити монохромний макіяж одним продуктом: Unico Multitasker

Сам мультитаскер прийшов в дуже гарній упаковці рожевого кольору. Дизайн дуже милий, з відбитками пальців (прям як вся моя косметика 🙂). Сам засіб знаходиться в невеликій скляній баночці з металевою кришечкою. В руках відчувається дорого-богато. На звороті є назва відтінку.

Пакування загалом зручне, кришка добре прилягає і легко відкривається. Продукт в баночку налитий по вінця.

Мультитаскер має приємний солодкуватий аромат. Для мене не нав'язливий і після нанесення він не відчувається.

Сам мультитаскер це твердувата маса яка тане під дією тепла руки. Тому просто пензликом в баночку я не лажу, бо воно не набирає достатню кількість продукту. Зазвичай беру пальчиком трохи засобу, знімаю його на руку і вже звідки наношу пензликом. Або просто наношу пальцем на обличчя. Загалом досить зручно і під пальчиком тане він швидко.

На шкірі відчувається більше як помада для губ.

Icon - нюдовий, повсякденний, універсальний. Такий собі мікс пильної троянди, коричневого кольору. Мені дуже сподобався колір. Дуже ходовий, повсякденний

Sangria - яскравий колір темної фуксії в міксі з вином. Вже не такий ходовий відтінок, але я спочатку його не дооцінила По фото мені здавалось що він буде занадто яскравий, але за рахунок того що засіб можна нашаровувати, він може бути як повсякденним так і більш на вихід. Але його треба набирати маленькими порціями потрошечку, бо він дуже пігментований.

На двох відео показала як виглядають обидва відтінки на обличчі

Цей засіб можна використовувати як:

  • Помаду
  • Румяна
  • Тіні для повік

І в усіх трьох варіантах він показав себе від гарного результату до шикарного.

Можна легко і зручно наносити як пальцем, так і пензликом. На кожен день макіяж скоротився хвилин на 5-7 за рахунок того що все одним проодуктом, швидко наноситься, тушується.

Пройдімось детальніше.

Помада

Це найперше як використала цей продукт. Він добре нашаровується на губи, відчувається комфортно. Звичайно це не супер стійка помада. Вона добре тримається на губах, переживе чай\каву (особливо відтінок Sangria). Але обід вона не переживе. З іншого боку формат дозволяє брати його з собою в сумочці і поправити за необхідності.

Icon - можна сказати має колір моїх губ. Ідеально для макіяж без макіяжу

Sangria - навіть тонким шаром виглядає досить яскраво. Він більш стійкий ніж Icon

Рум'яна

Для мене це найкраще використання мультитаскеру. Він дає дуже натуральний і м'який результат (навіть відтінок Sangria). Наношу його на тональний невеликим порціями тонким шаром. Теж можна добре нашаровувати тому пропоную почати з мінімальної кіькості і потроху додавати до отримання бажаного ефекту. за 2-3 використання ви вже зрозумієте скільки його треба і процес буде швидший.

Icon - максимально натуральний ефект. Використовую його кожен день. Розтушовується легко.

Sangria - трошки яскравий, але не настільки як я вважала. Я його хотіла в якості тіней і помади, але не думала що використовуватиму як рум'яна. Здавалось що буду як Марфуша. Але ні. Його можна на нести тонким шаром і буде крутий прохолодний відтінок рум'ян.

Тіні для повік

Ну і третій варіант використання замість тіней. В соло виглядають добре, але дуже пласко. Зате як база під тіні чи блискітки працює дуже добре. Стійкість достатня. В складки починає скатуватись тільки після 5-6 годин. Все ж таки це більш кремовий продукт.

Icon - тонким шаром можна носити в соло. Дуже добре використовувати як макіяж без макіяжу. Якщо нашаровувати, то все ж таки мені плоскувато, тому завжди додаю це в складку тіні і в зовнішній кутик. Або якісь легкі блискітки.

Sangria - Яскравий відтінок, але тінта не залишає. Не фарбує пензлики. Теж виглядає пласкувато тому використовую з чимось додатковим.

Продукт просто шикарний. Мені дуже подобається і я однозначно рекомендую його до покупки. Колли закінчиться (а я думаю що він вічний) я ще спробую відтінок Sense. Він більш такий коричнево шоколадний і здається буде теж гарним варіантом на кожен день.