Strange Love

Аквалайнери GlamBee My Wings Neon: Ідеальні яскраві підводки

Сьогодні покажу вам розкішну палетку підводок GlamBee My Wings Neon у відтінку 02. Працюють ці сухі лайнери по принципу акварелі: просто додай води і контролюй інтенсивність кількістю вологи.

Ці авалайнери справді магічні: 2 з 5 відтінків зазначені як неонові, тобто повинні світитися в темноті під ультрафіолетом. Я протестувала їх та була здивована: сяйво є не лише від зазначених виробником відтінків, а ще й від двох інших, просто трішки слабше. Виходить, що 4 з 5 кольорів можна віднести до тих, що світяться в темряві.

Характеристики та стійкість оцінювати важко, бо макіяж такими яскравими лайнерами явно не буде повсякденним чи на вихід, купувала я цю палетку суто заради онлайн та фізичних івентів, типу Хелловіна. Проте можу назвати основний гріх цих лайнерів - вони люблять розтріскуватися.

Проте найбільше мені імпонує те, що одну цю палеточку з 5 кольорів можна перетворити на сотні інших відтінків, достатньо лише елементарного знання колористики. Бракує їй лише базового червоного в наборі, якби фіолетовий замінили на червоний, ціни б цій палетці не було.

Адже всі відтінки навколо нас є похідними від синього, жовтого та червоного: зелений, помаранчевий, бузковий і навіть коричневий (згідно з Йоганнесом Іттеном).

Вартість цієї палеточки всього 80 грн. Проте вона може перекрити 80% вашої необхідності в яскравих відводках, за виключенням відтінків на червоній основні.

Однозначно рекомендую!