Real Techniques : чи варті вон и тих коштів ?
Як відрізнити підробку ?
Сьогодні буде два поста про пензлики Real Techniques,бо їх багато,а я хотіла б ще поділитися питанням підробок.
Real Techniques - це американський бренд професійних пензлів для макіяжу. На ринку представлено досить багато різних пензлів :
✨класичні
✨лімітовані
✨ тревел
✨пензлі окремо за категоріями
Воне завжди були не досить доступні по цінас ( точніше не бюджетні), але ціни згладжували хвалені відгуки не лише блогерів,а й простих красунь любителів макіяжу.
Моє знайомство з цим брендом сталося 5 років тому,коли я запитала подругу як так гарно й чітко в неї наноситься скульптор. Вона показала мені пензель реал для контурингу,і я почала про нього мріяти (тоді із зарплати асистента я його придбати не могла).
Потім інша подруга подарувала мені бʼюті блендер,і я така вау,оце він крутий і зручний. Він 4роки зі мною (не відчишається повністю,але слугує на якісь затести нових тональних чи румʼян на руці. Він вау,він Крут,дайте два.
Потім у мене зʼявилися пензлики для тіней,і відтоді я хотіла нарешті замовити великі пензлі з набору.
І тут мене спіткав жах від того,що ідентичні пензлі продають в китаї. Ті ж самі коробки,ті ж самі кольори. Я стала шукати порівняння,і всі казали,що якщо не тримати в руках дві кисті,то про підробку здогадатися важко,поки воно запаковане. По коду можна пробити на оригінальність,але ти не можеш зробити це поки не купиш товар.
Відгуки на мейкапі були 50/50,але я вирішила ризикнути замовивши великий набір класичних пензлів з одним блендером.
Відкривши коробку я мало не заплакала,бо на парі кистей стирчали довгі ворсинки,а блендер був в жахливому стані,і відрізнявся від мого і кольором,і виглядом.
Але батч код пробився.
Можу повʼязати це лише з тим,що коробка лежала на складі з 2019 року,бо бачила огляд дівчини,і у неї блендер теж весь помʼятий і дивний. Не знаю 🙈
Я вирішила потестити пензлі
Набір складається із пензлів для :
- Тональної основи
- Румʼян
- Хайлайтера
- Тіней
- Бʼюті блендера
Для тональної основи
Мякий,гарно набитий. Наносити ним тональний приємно і лягає гарно. Порівнювала з пензлем від Essence
Для рум*ян
Дуже мʼяка,передає продукт добре. Розмір і форма якраз для нанесення на яблучка
Для хайлайтера
Дає природнє сяйво від хайлайтерів. Гарно розподіляє
Для тіней
Наносить тіні добре й гарно розподіляє,але для розтушовки не підійде,бо ворс синтетичний. Я використовую для рідких тіней і взагалі вау
Окремо не знайшла посилання
Б*юті блендер
Ось тут ох,бо виглядає бридко(
В роботі ще не був,бо рука не тягнеться.
Взагалі ще хочу у них рожеві спонжі для кремових румян. Їх хвалять
В іншому випадку я б і цей похвалила,бо маю красунчика нормального. Але ось в цьому наборі він дивний
тревел версія
Ще прикріплю вам тревел версію всіх пензлей,навіть з контурингом. Я дивилася огляд на них. Вони класні,але ж дуже маленькі ( реально тільки в поїздки),і до них немає косметички. Але загалом гарний набір,і нарешті знову він зʼявився на мейкап.
Висновок
Загалом набором купити дешевше набагато. Це факт і великий плюс
Навіть закриючи очі на спонж.
Єдине що в цьому наборі немає пензля для контурингу,тому візьму його окремо коли він буде на знижці.
Наступний пост
Завтра огляну лімітку
Наступний пост
Завтра огляну дві кисті
Наступний пост
Завтра огляну Спонжі
Наступний пост
Лайфхаки з
Наступний пост
Як перевірити код
Коментарі (0)