Alyona

Олія для волосся, в якій я не розчарувалась

Олія для волосся, в якій я не розчарувалась

І так, я володарка довгого, дещо пористого, сухого кучерявого волосся. Доглядовими засобами для волосся користуюсь активно, так як, окрім встановлення, більш-менш, порядку на голові вони ще виконують і захисну функцію. З настанням холодів з'явився верхній одяг, що дуже щільно контактує з волоссям, воно треться, плутається, заломлюється і т.д. (волосся я ховаю під одяг). Відповідно, всі нанесені засоби теж, після тісного контакту волосся з одягом, стають не такими дієвими чи, вірніше сказати, менш результативними. Одними із наслідків є те, що волосся стає не таким блискучим і більш сплутується.
І тут, маркетинг робить свою справу і на сцену виходить олійка для волосся. Та-дам! Основною її функцією повинен бути захист волосини. Вона має огорнути волосину і частково пригладити її лусочки до основи, придаючи блиску шевелюрі.
Ну що ж. Олійка, яку спробувала я, це багата на силікони Олія з кокосом для кучерявого волосся Vollare PROils Perfect Curls Oil.
Що я можу сказати після місяцю використання?
Варто зазначити, що наношу її я на вологе волосся.
По-перше, олія приємна в використанні. Завдяки складу вона добре емульгується з водою і чудово розподіляється по волоссю.
По-друге, після її використання на підсушеному волоссі немає липкості, відчуття жирності і сухості.
По-третє, вона не обтяжує волосся.
Олія має запах. Ненав'язливий, легкий, приємний запах. Це скоріше плюс, а не мінус.
Дуже зручна упаковка. Маленький дозатор не дає можливості переборщити продуктом з одного натиснення помпи. Сам продукт в міру рідкий, слабкої в'язкості.
Чи живить і зволожує вона волосся, як це написано в описі до продукту, думаю - ні😁. Чи окреслює завиток, тут однозначно відповісти не можу, бо не використовую її "соло". Олія дійсно волосся пом'якшує та додає лоску. Так, з нею воно виглядає більш доглянутим.
Чи пошкодувала я, що придбала його? Однозначно - ні. Приємний засіб. Серед олійок інших торгових марок ця серйозний конкурент іншим в своєму ціновому сегменті.

А чи використовуєте ви олії для волосся?

Олія для волосся, в якій я не розчарувалась
Олія для волосся, в якій я не розчарувалась
Олія для волосся, в якій я не розчарувалась