Олена В

Відбілювальний поліроль для зубів

Відбілювальний поліроль для зубів
Відбілювальний поліроль для зубів

Країна ТМ:Великобританія
Зроблено в:Великобританія

Цей поліроль купила собі на Мейкапі досить давно, ще влітку. Звичайно начитавшись дописів та відгуків про нього тут. І чесно кажучи, спочатку дуже розчарувалася(((. Бо він викликав чутливість зубів через пару днів використання і ненадовго фарбував язик та особливо ясна в рожевий колір. Звичайно із-за чутливості зубів я не змогла ним користуватися довго і не побачила ніякого відбілювання. І ось він у мене пролежав більше ніж пів року перед тим, як я дала йому другий шанс.

Зараз моя думка змінилася кардинально.

Не знаю що трапилося з моїми зубами, але зараз цей поліроль чутливість не викликає від слова "взагалі". Користуюся ним 1-2 рази на день і вже давненько почала.

Смак і запах: досить приємний, свіжий, але не забиваючий подих (іноді зубні пасти бувать набагато свіжішими). Але все ж є гарне відчуття свіжості після чищення і триває деякий час ще.

Колір: тут є нюанс. Насичено рожевий "барбічний" не побоюся цього слова колір, який ,на жаль, фарбує ясна і язик. Але....мені тепер це навіть подобається. Ясна і язик виглядають дуже красиво після чищення. Наче з макету в кабінеті стоматолога. Там частенько є щелепа з білюсінькими зубами і рожевими яснами))). Ось такі ясна у вас будуть деякий час після чищення! Шкіру не фарбує,раковину також. І на щастя зуби не покриваються рожевим нальотом))). Лише біліють!

До речі: легко переться,якщо ненароком поліроль потрапить на одяг при чищенні. Думала не відіпру зі світшота сина. Але...вийшло досить легко!

З приводу відбілення: я б не сказала що відбілює дуже помітно і сильно, але зуби дійсно стають потроху білішими. Якщо полюбляєте каву чи чай (чи курите), то вам цей поліроль точно не завадить. ВІн дійсно відбілює, але не плямами (як іноді буває). Гарно знімає нальот після напоїв.

Він дуже економічний, його вистачить на довго.

Ще я відчула,що зуби наче дійсно відполіровані (недаром це поліроль). І з'явився блиск,якого раніше не було.

Отже,можу сміливо рекомендувати. Гарна альтернатива смужкам: все ж відбілює поступово, на відміну від смужок не буде таким стресом для зубів, економічніше значно і дешевше. А результат помітний.

Але все ж людям з чутливими зубами треба бути обережнішими, бо може все ж викликати чутливість.

Зараз його немає в наявності, але влітку він коштував в районі 160 грн.

Відбілювальний поліроль для зубів
Відбілювальний поліроль для зубів