alena.rosee

Викидушки 😏

Викидушки 😏

Косметичні викидушки сьогодні такі:

  1. Гель для інтимної гігієни Лінжері - не рекомендую! Я пробувала рожевий цього бренду , він був досить нормальний, а ця новинка неймовірно густа, слизька та довго змивається зі шкіри. Аромат приємний, але навіть не домила, відкрила інший.
  2. Лосьйон The Saem - прекрасний , просто любов , такої консистенції не так часто зустрінеш , це легке молочко , яке перетворюється в емульсію та шикарно зволожує , при цьому вбирається моментально і шкіра не липка, не мокра . Ну і прекрасний парфумерний аромат персикових квітів 🌸
  3. Тонік The Skin house - писала про нього тут https://club.makeup.com.ua/looks/9989/звичайний приємний тонер, але повторювати не буду.
  4. Тонік Hollyskin - писала тут https://club.makeup.com.ua/looks/11134/ приємний , не визвав негативних емоцій , можливо візьму знову , також класний міні формат .
  5. Тонік Pixi - любов, один з найулюбленіших тоніків з кислотами , де я бачу ефект на шкірі.
  6. Тревел формат Clarins з набору : молочко доя ніг та Антицеллюлітний крем гель . Молочко звичайне , дуже легке охолодження , пахне ефірними маслами , зволоження майже немає. Крем -гель антицеллюліт - сподобався , має легкий охолоджуючий ефект , нагадав крем masvelt до переформуліровки, сподобався .
  7. Коректор - завжди його купую , він ідеальний якщо треба замаскувати щось плюс в ньому в складі антибактеріальні компоненти які пришвидшують загоєння чи прибирають покрасніння.
  8. Бальзам Сансілк - при можливості беру завжди як базовий бальзам , ця серія подобається , ефект на волоссі як від досить дорогих засобів.
  9. Матова помада Melted Too faced - прянична колекція , класна , вже стара , тому не користуюсь.
  10. Кушон Colour Intense - брала разів 4-5, поки його не перестали продавати , хороший ефект за помірну ціну.
  11. Коректор консилер Kiko - хороший коректор який може добре замаскувати щось , мій вже старенький , тому не користуюсь .
  12. Крем навколо очей Estée Lauder - хороший крем , густий , бальзамний, добре зволожує та живить шкіру .
  13. Пудра россипушка Кіко - класна реально , робила ефект Фотошопу.
  14. Гель Флослек - писала про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/7868/ використовувала спочатку як зволожуючий гель, а потім як маску навколо очей.
  15. Поліроль зубна https://club.makeup.com.ua/post/11062/ повний тюбик , але користуватись неможливо , шкода , бо коштує не 20 грн.
  16. Гель з кислотами Лореаль - так його хотіла і тепер не можу користуватись , тому що викликає прищі. Таке вперше щоб умивалка викликала прищики, але пробувала і кожен день користуватись , і через день , і 2 рази на тиждень , ефект один , потім довше відновлювати шкіру. Тому нажаль повний флакон , а користуватись не можу.
  17. Ой а це набір About , де повинен бути нефритовий ролер та шкребок. Коли я відкрила набір , шкербка там не було) , був тільки ролер… його вистачило на массаж по тканинним маскам разів на 10, розвалився , навіть не знала що ролер з каменю може розвалитись, його я вибросила, тому зайшовши коробку з цих «диво» масажерів , згадала про них .

Ви щось з цього пробували ?) сподобалось чи ні?

Викидушки 😏
Викидушки 😏