Malisa

Один з найкращих подарунків від MakeUp та Garnier

Один з найкращих подарунків від  MakeUp  та Garnier

Якийсь час назад до замовлення продуктів від Garnier в подарунок були ось ці багаторазові диски. І спочатку - ну, хай будуть, але я дуже насторожено відношусь до багаторазових штук.

А чи добре вони потім будуть очищатись? А чи не заведеться там своя якась екосистема? Всі ж бачили у соцмережах, як дівчата розрізають свої б'юті блендери, а там пліснява...

Один з найкращих подарунків від  MakeUp  та Garnier

І от певний час вони в мене в шафці лежали, допоки цієї осені не почала користуватись "кровавим" пілінгом від Ордінарі. І просто вмиватись мені не дуже комфортно, згадала про ці диски.

Що можу сказати - як для очищення шкіри після пілінгів, масок - це просто мастхев!

Дуже швидко прибиражться весь засіб зі шкіри, а потім залишається лиш вмитись водою. І все!

Щодо зняття макіяжу ними, то мені здається. що розхід міцелярки буде просто адським, тому що вологи ці диски поглинають багато.

Потім потрібно обов'язково дуже гарно промити диск, з очищувальними засобами. І грано просушувати, щоб дійсно не заводилось "нове життя" в них.

Ось так виглядає диск після багаторазового використання і новий (на фото - зверху використаний, знизу - новий)

Так, використаний трохи змінює колір, але залишається таким же пухнастиком, м'якеньким. На властивості це ніяк не впливає.

Можна ще прати в машинці, але виробник рекомендує лише 30 градусів і без ополіскувача. Ну, в цьому випадку мені треба в машинці лише диски прати, бо завжди прання вище 40 і з кондиціонером...

Спонж реально крутий, користуюсь ним постійно. З плюсів - що виробник заявляє що витримуж до 1000 користувань, а термін придатності всієї упаковки (тобто ще 2 моїх новеньких педів необмежений).

Коротше, якщо знову буде така акція, що їх будуть до замовлень додавати в подарунок - беріть не задумуючись!

Та і просто купити - вигідна покупка