Dr. Sante - догляд за сухим волосс ям
ще й бюджетно
Привітики! Ось-ось закінчу два прекрасних продукти шампунь та маску від українського бренду Dr. Sante. То ж якщо ви у пошуках бюджетних, але якісних засобів для волосся, то велкам.
Моє знайомство з цією лінійкою засобів було вимушеним, бо, поїхавши у Яремче після процедури кератину (дуже до речі вдалу для мого сухого волосся, бо сьогодні був пост присвячений шкоді від цієї процедури) слід було мати із собою якийсь підтримуючий догляд безсульфатів і бажано з кератином. Свій догляд від італійського Echosline про який я писала ось тут
https://club.makeup.com.ua/post/27938/
я благополучно забула вдома. То ж терміново у місцевих магазинчиках почала шукати якісь варіанти. І знайшла ось їх. Якість мене приємне здивувала, то ж я періодично купляю їх повторно вже на MakeUp.
У складах я не розбираюся, з хімією в школі не склалося. Але по враженнях і по стану волосся можу сказати, що вони класні, дієві і дуже доступні за ціною.
Масочка густенька - волосся після неї м’якеньке, блискуче і легко розчісується. Мої кучері дуже задоволені.
Виробник каже, що ця лінійка містить Інноваційну формулу, збагачену кератином, протеїнами і УФ-фільтрами та зробить ваше волосся м'яким, еластичним і блискучим. Цьому можна вірити! Навіть мій вічний супутник дерматит шкіри голови не з'являвся після цих засобів, а це для мене неабиякий показник!
То ж рекомендую придивитися красунечкам із сухим пошкодженим/фарбованим волоссям.
Чи користувалися цими продуктами? Які були враження?
Коментарі (0)