wowmom

Хоч і бюджетна, але крута маска, яка дасть фору багатьом професійним брендам

Хоч і бюджетна, але крута маска, яка дасть фору багатьом професійним брендам

Привіт, красуні!

Ще задовго до того, як я почала висвітлювати волосся, і в мене був обмежений бюджет, я часто купувала шампуні та маски від українського бренду Dr.Sante. Вони мені чудово підходили, їх надовго вистачало, і все мене, в принципі, влаштовувало.

Потім, я вирішила стати блондинкою, і я думала, що тепер треба відмовитися від масс-маркету, і повністю переходити на проф. Так от, майже весь догляд за волоссям складався із таких брендів, як Matrix, Inebrya, Mirella, і т.д...

Проте, нещодавно я згадала про Dr.Sante, і вирішила спробувати, як буде працювати маска, але вже не на натуральному, а пошкодженому волоссі.

Хоч і бюджетна, але крута маска, яка дасть фору багатьом професійним брендам

В мене зараз версія з кератином, але в асортименті є маски і з кокосом, і з аргановою олією, і з алое, і з бананом. Тобто на будь-який смак.

Виробник обіцяє, що маска відновить волосся, і зробить його супер-пупер здоровим. Ага-ага!

Я не очікую чудес! Я хочу, щоб вона полегшувала розчісування, робила волосся м'яким, і прибирала статику:-)

Маска густа, має приємний косметичний запах, який не дуже різкий, та не тримається на волоссі.

Тримати її потрібно 5-10 хвилин, після миття шампуню.

Що мені одразу сподобалаось, та це, що навіть мій пошкоджений блонд, став на дотик м'яким, легко розчісався, і на гребінці майже волосинки не залишилося.

Повністю статику маска не прибрала (бо це неможливо), але волосся дійсно виглядає менш пухнастим.

Я скажу так, деякі професійні маски самостійно працюють гірше, ніж така бюджетна маска від Dr. Sante.

Тут я просто помила голову, три хвилинки потримала маску, нанесла термозахист, і посушила волосся феном, і загалом все дуже пристойно.

Коли я купувала цю маску, я хоч і знала, що вона крута, але особливих надій не покладала. Думала, буду типу туди додавати різні масла, ампули, і використовувати, як просто легкий кондиціонер, але!

Вона реально не поступається за якістю та за ефектом за професійні маски, тому я дуже раджу спробувати, хоча б у невеликій версії (300 мл).

Пи. Си. Маска Dr.Sante з аргановою олією також дуже крута.