Sunny Makeup
Красуні, привіт!🥰 Вриваюсь натхненна ще й такий чудовий сонячний день😍
Сьогодні нагадаю кінець січня,ні не березня,не липня,а саме СІЧНЯ! Як мені подобається така погода, але мабуть для землі все ж не дуже,краще коли сніг
Що ж я використовувала для свого сьогоднішнього сонячного макіяжу?
1. Я тестую цей лосьйон Needly. Хоча чесно вже готова зараз вам розповісти враження,але чекатиму🤭
2. Консилер Seventeen-це той випадок,коли обирала не я,а він потрапив у саме серденько
3. Корекція продуктами Lamel,захотілось сьогодні. Дивились на мене і коннект відбувся
4. Брови зафіксовані назавжди милом від O'bays,тим самим,яке вже скоро хтось з вас тестуватиме. (мабуть вперше на тестуванні все те, що у мене вже є🙈)
А також додала кольору олівчиком Patricia Ledo,до речі їх нова колекція мені взагалі не подобається,так її чекала,а враження...
5. Каял Lamel на слизову і трошки затемнила куточок ока. Керлером закрутила, а потім цю неймовірну новинку від L'Oreal нанесла. Ну ви вже купили собі чи ні? 🥹
6. Основа-це палетка Karaja. Вона дуже пилить,але кольори гарні,універсальні,пігментовані і стійкі
7.Губи тотал нюд. Олівчик pastel та помада radiant
Сьогодні все сяє,тож помада сатинова,на очах блискітки,а glow шкіру забезпечує лосьйон
Гарного перегляду♥️ Всі продукти на фото,гортайте
Як ваш сьогоднішній настрій?
Обіймаю💌
Коментарі (0)