MERMADE

Помітила що на коренях волосся накопичилось багато «снігу»?

Помітила що на коренях волосся накопичилось багато «снігу»?

Ви часто чули рекомендації - почати користуватись скрабом для шкіри голови. Якщо раніше боялися травмувати чутливу шкіру або переживали, що скраб спровокує появу лупи, чи доведеться довго його вимивати з волосся, ми маємо чудове рішення…

MERMADE розробив скраб-пілінг, що допомагає делікатно очистити шкіру голови від забруднень та накопичених з часом залишків важких елементів засобів для укладки волосся. Він відлущує відмерлі клітини, активізує процеси природного оновлення, знижує жирність і приємно освіжає. Окрім іншого, скраб стимулює кровообіг шкіри, пробуджуючи “сплячі” цибулини, а ще дарує приємні відчуття від масажу.

Бонус - волосся довше залишається чистим та свіжим.

Сам продукт має кремоподібну консистенцію та невеликі абразивні частинки, щоб забезпечити м`яке очищення з можливістю легкого розподілення по шкірі голови, завдяки зручному ковпачку-дозатору. Засіб не містить додаткових барвників та за рахунок складових має білий колір. Аромат відповідає лінійці засобів для догляду за волоссям, він пудровий з нотками ванілі, жасмину, троянди, сандалу.

1. АНА-кислота - провокує м'яке очищення шкіри, активізує процес відновлення клітин, що сприяє доглянутому вигляду волосся.

2. Целюлоза - це ексфоліант природного походження, що лагідно відлущує ороговілу шкіру та бережно видаляє забруднення з її поверхні. Завдяки їй ви майже не відчуватимете «шкрябання», але будете задоволені чистотою шкіри голови.

3. Пантенол - знімає почервоніння та подразнення зі шкіри голови, запускає процес відновлення та регенерації шкіри.

Тож якщо ви ще й досі не спробували скраб-пілінг для шкіри голови, саме зараз маєте чудову нагоду, адже на MakeUp діє акційна пропозиція до -50% на продукцію Mermade