Естетично привабливий парфум ANNA SUI Sky

Естетично привабливий парфум ANNA SUI Sky

Привіт красуні!

Сьогодні хочу поділитися неймовірно гарною та імпульсивною покупкою!

Так, я абсолютно усвідомлено і при цьому імпульсивно купила парфум від ANNA SUI, Sky - виключно через пакування! І так, в магазині я навіть не спробувала ці парфуми, а просто схопила коробочку і пішла на кассу.

Із допоміжних факторів були: невеликий об'єм у 30 мл, що для мене плюс, акційна ціна, та те, що на стенді їх залишилося тільки два.

Естетично привабливий парфум ANNA SUI Sky
Естетично привабливий парфум ANNA SUI Sky
Естетично привабливий парфум ANNA SUI Sky

Коробок із дуже милим малюнком, неймовірно приємного кольору зроблений із щільного картону, всередині флокований пластик, що тримає парфум. Все зроблено дуже продумано до дрібниць.

Сам флакон виконаний із пластику приємного золотого кольору. Проте, колба із парфумом, звичайно, що скляна. Повністю прозора, та має грані, щоб імітувати повітряну кулю. Парфум ніжно рожевого кольору. Все зроблено дуже детально і акуратно. Неймовірно приємно для ока!

Сам парфум зроблено у Франції, а пакування в Китаї. Ця інформація подана на коробці. (Доречі тут флакон 30 мл, а коробок більший в 2,5 рази від коробка Shiseido Ginza 50 мл) Усі штрих-коди працюють, вся інформація є (їх тут два: американський та китайський)

Ще мене прикалює, те, що вони стоять догори дригом. Про це навіть намальовано схему у коробці.

Отже, цей аромат позиціонується як жіночий, елітний, квітковий.

Початкова нота: Бергамот, Груша, Рожевий перець

Нота серця: Конвалія, Лотос, Троянда

Кінцева нота: Ваніль, Мускус

Дисклеймер! Я не надто добре розумію та відчуваю парфуми. Тож моя думка буде винятково суб'єктивною!

Тож, як на мене, то цей аромат більше дівчачий, ніж жіночий. Коли вперше його відкрила та спробувала, одразу згадала, ті парфуми якими користувалась у підлітковому віці. Тоді я мала Nina Ricchi Nina та Nina Ricchi Ricchi Ricchi, і безліч дешевих їх копій, або просто подібних ароматів, ну, бо парфуми Nina, для підлітка трохи дорогуваті, тож їх я економила. І цей аромат, за структурою дуже нагадав мені Ніну, та всі її похідні, що були популярні тоді у 2009-2011 роках. Мені подобається, трохи ностальгії, та і в цілому це прикольний, дійсно квітковий аромат.

Що ж по нотах?

Дуже виражено та яскраво я відчуваю грушу та мускус - вони найочивидніші з усіх. Щодо квітів, то мій ніс розуміє, що вони є, але які я не відчула правильно відносно заявленого букету. Насправді, я думала, що тут є фрезія та магнолія, в певний момент навіть гадала, що тут може бути лемонграсс, або щось схоже. (Хз, чого, але так от...) Та менш з тим...

Щодо ванілі, то її я не відчуваю, тобто аромат настільки свіжий та не солодкий, що мені здавалось, що у ньому медова груша (ну, просто груша солодка), а не ваніль. Це мені подобається бо я на стороні свіжих та квіткових історій ніж солодких та пряних.

Аромат в цілому та стійкість:

В цілому, я особливо не виділяю усі 3 ноти як окремі. Коли наносиш аромат, то перші кілька секунд дуже тягне спиртом. Аромат настільки етиловий, що за ним важко вхопити щось інше (так само було із Araina Grande God is a Woman). Але коли через кілька секунд аромат спирту зникає, одразу чутно грушу, і мабуть бергамот (на який я подумала, що то лемонграсс), і ще через кілька секунд стає відчутним квітковий букет, а через хвилин 15 аромат стає теплішим та м'якшим, починає сильніше відчуватися мускус (хоча я його уловлюю із перших секунд, просто з часом він стає помітнішим).

І, так протягом наступних 8 годин. Далі я сам аромат не відчуваю, але розумію, що він ще є присутнім на шкірі. Це стає помітно якщо починаєш інтенсивно рухатися і потіти також... Коли зникає остаточно сказати важко.

Оточуючих я думку особливо не питала, але "мама-алергік-тест" цей парфум пройшов. Моя мама дуже чутлива до ароматів через алергію, і часто вона реагує на парфуми не дуже, але з цим, коли я стою поруч з нею, в неї немає негативних реакцій, як подразнення слизової, чхання, сліз, тощо.

На мою думку, і для мене особисто, це ідеальний парфум на ніч (на сон, не на гульки). Він легкий, ніжний, м'який. Мене він заспокоює, і наче огортає, і реально із ним на шкірі хочеться тепла, чогось затишного, тощо. Тобто, мене він не спонукає на дії. Я йду від роботи до прокрастинації коли наношу його в день....

Я люблю ароматерапію, і в дома в мене дуже багато ароматів, - деякі з них заспокоюють, а деякі - збуджують. З парфумами так само, я не можу носити парфум просто, він має відповідати моєму запиту, стану, настрою та образу. І цей аромат, для мене, той який хочеться наносити після вечірньої ванни перед сном...

Я дякую кожній, хто дочитав до кінця.

Я дуже сподіваюся, що комусь було цікаво, а комусь, можливо корисно.

І дайте пораду, як навчитися розуміти парфумовані композиції, а головне розділяти то все по нотах.