Juli Butik

Шампунь для волосся "Лаванда" Antica Erboristeria Shampoo Lavender

Шампунь для волосся "Лаванда" Antica Erboristeria Shampoo Lavender
Шампунь для волосся "Лаванда" Antica Erboristeria Shampoo Lavender
Шампунь для волосся "Лаванда" Antica Erboristeria Shampoo Lavender
Шампунь для волосся "Лаванда" Antica Erboristeria Shampoo Lavender
Шампунь для волосся "Лаванда" Antica Erboristeria Shampoo Lavender
Шампунь для волосся "Лаванда" Antica Erboristeria Shampoo Lavender

Я фанат натуральних доглядових засобів, тому в пошуку чогось новенького випадково натрапила на цей шампунь, і знаєте він став для мене чудовою знахідкою.

Виробник : Schwarzkopf & Henkel, Італія. На баночці зазначено що шампунь має веганську формулу.

Баночка дуже єстетично виглядає, має зручну кришку.

Консистенція густа, прозора.

Одразу при відкритті кришки шампуня зустрічає неймовірний аромат лаванди, я просто в захваті від нього. Він ненав'язливий та дуже ніжний, на сухому волоссі не відчувається.

Піниться добре.

Дуже класно промиває волосся. Я намилюю шампунем два рази.

Волосся не плутає, після висигання має доглянутий вигляд. Присутній хороший об'єм.

Волося швидко не брудниться, свербіж чи лупу не викликав.

Я просто в захваті від цього шампуня однозначно придбаю його ще ❤️.

Aqua - ВОДА - один із основних компонентів рецептур, розчинник. (Цілком безпечно)

Sodium Laureth Sulfate - аніонні ПАР. Має високу піноутворюючу та миючу здатність, добре змиваються з волосся та шкіри. (Допустимо)

Cocamidopropyl Betaine - амфотерне ПАР. Має хороші очищаючі та піноутворюючі властивості та більш м'яку дію на шкіру, ніж аніонні ПАР, у комбінації з якими значно покращуються дерматологічні якості кінцевого косметичного виробу. Може використовуватись у косметиці «натурального» напрямку. (Допустимо)

Sodium Chloride - Натрію ХЛОРИД. У косметиці натрій хлорид використовується як антисептик та регулятор в'язкості. (Цілком безпечно)

Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract - РОЗМАРИН ЛІКАРСЬКИЙ має гарні тонізуючі властивості. Тонізує шкіру, освіжає, стимулює кровообіг, має антисептичні та протизапальну дію, знімає подразнення шкіри, знімає м'язову втому, зміцнює волосся. (Цілком безпечно)

Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract - ЛАВАНДА СПРАВЖНЯ покращує стан шкіри, особливо жирної (Безпечно)

Satureia Montana Extract - чабер гірський екстракт (Цілком безпечно)

Origanum Vulgare Leaf Extract - ДУШИЦЯ ЗВИЧАЙНА використовують у засобах догляду за шкірою як кондиціонуючий агент, екстракт квітів - як антисеборрейну, освіжаючу добавку. (Цілком безпечно)

Thymus Vulgaris (Thyme) Leaf Extract - ТІМ'ЯНА ЗВИЧАЙНОГО ЕКСТРАКТ сильний антисептик. Використовується у віддушках. (Цілком безпечно)

Disodium Cocoamphodiacetate - Динатрію кокоамфодіацетат є м'якою амфотерною поверхнево-активною речовиною. Не подразнює очі і він дуже м'який. Підвищує піну і в'язкість, використовується в якості дуже ніжного миючого засобу для чутливої ​​шкіри. (Цілком безпечно)

Coco-Glucoside - Глюкоцід кокосу (Кокоглюкозоід) – є неіонною поверхнево-активною речовиною, яку можна використовувати в якості пінооутворюючого, очищаючого, кондиціонуючого і підвищуючого в'язкість агента для рідких миючих засобів та шампунів. Отриманий з кокосової або пальмової олії і глюкози з кукурудзи чи пшениці. Косметичний продукт, у складі якого є кокоглюкозоід, підходить навіть для тендітної і чутливої ​​шкіри. Кокоглюкозоід є поширеним інгредієнтом в натуральних шампунях. Він використовується замість токсичних поверхнево-активних речовин в традиційних шампунях (Цілком безпечно)

Glycol Oleate - Сполуки PEG є нешкідливими, але суперечливими інгредієнтами, оскільки виробничий процес може включати забруднювачі. Використовується як загусник. PEG-55 Proplyene Glycol Oleate - це поліетиленгліколевий ефір олеату пропіленгліколю. Допомагає іншим інгредієнтам розчинятися в розчиннику, в якому вони зазвичай не розчиняються. Цей інгредієнт PEG також очищає шкіру та волосся, допомагаючи воді змішуватися з олією та брудом, щоб їх можна було змити. Виробляється зі стеаринової кислоти, лауринової кислоти та олеїнової кислоти відповідно. (Допустимо)

Citric Acid - ЛИМОННА КИСЛОТА отримують із природних рослинних джерел (лимон, брусниця та інших.) чи ферментацією з цукру. Використовується в косметичних препаратах як консервант, розріджувач, модифікатор рН, піногасник, хелатуючий агент. Має на шкіру в'яжучу, очищувальну та відбілюючу дію. (Цілком безпечно)

Sodium Benzoate - натрієва сіль бензойної кислоти використовується як антисептик та консервант. Нетоксичний. Зареєстрований як харчова добавка Е211. (Безпечно)

Parfum (Fragrance) - парфумування (Середня безпека)

Behenamidopropyl Dimethylamine - БЕГЕНАМІДОПРОПИЛ ДИМЕТИЛАМІН -кондиціонуючий агент рослинного походження. Має прекрасні екотоксикологічні та дерматологічні властивості на відміну від традиційних ГОД. Забезпечує ефективне кондиціювання, антистатичний ефект і професійний догляд у шампунях і кондиціонерах для волосся, що змиваються/незмиваються. (Допустимо)

Propylene Glycol - ПОЛІПРОПІЛЕНГЛІКОЛЬ - полімер пропіленгліколю. У малих дозах нетоксичний. Широко використовуються як компоненти основи емульсійних систем. Екстрагент для рослинної сировини. Може виявляти властивості консерванту. (Допустимо)

Lactic Acid - МОЛОЧНА КИСЛОТА одержують із молочної сироватки або синтетично. Зволожує шкіру, нормалізує процес відновлення клітин епідермісу, посилює в дермі синтез глікозаміногліканів та колагену. (Цілком безпечно)

Sodium Hydroxide - Натрію гідроокис - сильний луг (їдкий натр). Дуже корозійний, залишає сильні опіки. Може завдати серйозної шкоди очам. Шкідливий при контакті зі шкірою або при вдиханні. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. Відповідно до Регламенту ЄС 1223/009 та ТР ТС 009/2011 використовується з обмеженнями: (Середня безпека)

Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride - використовується як регулятор в'язкості, кондиціонер для волосся та інгредієнт плівкоутворювача. (Допустимо)

Benzyl Alcohol - БЕНЗИЛОВИЙ СПИРТ міститься в деяких ефірних оліях, наприклад, жасмину, гіацинту та ін. Використовується в парфумерії - як розчинник, фіксатор та запашна речовина. Є речовиною, здатною викликати алергічні реакції. (Допустимо)

Penoxyethanol - Феноксиетанол синтетичний продукт. Використовується як консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент, ефективний проти грамнегативних бактерій, але слабкий щодо грибів та грампозитивних бактерій. Існують суперечливі дані про його безпеку. Найбільше занепокоєння викликано зареєстрованими випадками поганої реакції шкіри та взаємодії нервової системи у немовлят. В даний час FDA дозволяє використовувати цей інгредієнт в косметиці. Вважається, що феноксіетанол спричиняє пошкодження центральної нервової системи у немовлят. Може накопичуватися. (Допустимо)