Masil корейський догляд за волоссям

1. Masil 5 Probiotics Scalp Scaling Shampoo. Сам бренд Masil, для мене дуже цікавий, подобається що є пробники шампунів, і можна обрати саме свій (так я і зробила). В мене схильна до жирності, та подразнень шкіра голови, тому я обираю шампуні які не тільки будуть добре промивати, проте не сушити та не подразнювати. Спробувавши декілька шампуней у пробничках від цього бренду, зупинилась на цьому. Він має гелеву текстуру, зеленуватий колір, трошки має запах мʼяти і коли промиваєш їм коріння волосся, це відчувається(нібито легка прохолода) але це мені подобається. Добре піниться, промиваю 2 рази. Сама помпа в упаковці не зручна, видає замало шампуню, тому я просто її відвертаю та наливаю на долоню стільки, скільки мені потрібно(не знаю з помпою тільки в мене така проблема чи у всіх?🤷‍♀️) В мене великий обʼєм 500 мл, користуюсь вже 4 місяці, і ще +- на 4 тижні є.
  2. Masil 5 Probiotics Perfect Volume Shampoo (пробник) - шампунь з пробіотиками, призначений для волосся позбавленого обʼєму, та повинен ще доглядати ща шкірою голови. Після пробничка мені він сподобався, для мене це просто звичайний, базовий шампунь, що гарно промиває волосся. Майже без віддушки. Прозора, гелева консистенція. Можливо прадбаю його в середньому обʼємі на заміну зеленого.
  3. Masil 5 Probiotics Apple Vinegar Shampoo (пробник) - цей шампунь на основі яблучного оцту. Призначений додавати сяйвя та блиск волоссю. Мені здалось він волосся підсушує. Має віддушку яблука, або яблучного оцта, мені таке не подобається.
  4. Masil 3 Salon Hair CMC Shampoo (пробник) - цей шампунь з 17 амінокислот, що повинні заповнювати пористість волосся, та регенерувати суху та ломку структуру волосся. Має приємну віддушку, дійсно нібито салоного догляду. Волосся не пересушене після використання. Мені сподобався.