Lytvynenko

Бульбашкова маска Revuele з ароматом жуйки

Revuele Revitalising Oxygen Bubble Mask - киснева маска для очищеня шкіри обличчя: відлущення ороговілих часточок; розгладжування мікрорельєфу епідермісу; вирівнювання тону шкіри та ефекту ліфтингу.

Пакування: пакетик саше з насічками для відкривання знизу, які я абсолютно не бачила і різала ножицями.

Об'єм: 15ml. Вистачає більше, ніж на раз, але якщо повторите мою помилку і відкриєте повністю пакування - маска не буде зберігатися, так як багато кисню потрапить всередину і почнеться реакція в пакеті, а не на вашому обличчі.

Аромат: солодкий, як жуйка. Досить хімозний.

Консистенція та колір: рожевий гель.

Спосіб нанесення:

Нанести маску на чисте вологе обличчя легкими рухами, уникаючи області навколо очей. Через 5-7 хвилин ретельно змити теплою водою. Використовувати 1-2 рази на тиждень.

Відчуття на шкірі: досить швидко утворюються бульбашки, що дають відчуття легкого поколювання на обличчі. Ця піна не стійка і реакція проходить швидше, ніж в подібних тканинних масках. Я навіть не встигла зробити фото з більшою кількістю бульбашок, настільки швидко вони зменшилися.

При контакті з водою під час змивання утворюється більше білої речовини, яка дає активний пілінг і полірує шкіру.

Ефект та відчуття після: ця маска не з лагідних. Відчуття сухості та стягнутості виникають одразу після вмивання. Шкіра дійсно чистіша загалом, хоча на сальних нитках я майже не бачу різниці. Просто є відчуття гладкої і наполірованої поверхні. Дійсно класно вирівнюється тон обличчя.

По запаху і кольору тут було зрозуміло, що хелсі-складу очікувати не варто 😅

Слід бути обережними, бо серед компонентів є:

1. Cocamidopropyl Betaine: Може викликати алергічні реакції.
  2. Phenoxyethanol: Хоча це консервант, його використання може викликати подразнення шкіри.
  3. Triethanolamine: Великі концентрації можуть викликати подразнення шкіри та очей. Тут він у середині списку.
  4. Fragrance/Parfum: Ароматизатори можуть бути потенційними алергенами.
  5. Salicylic Acid: Може викликати подразнення, особливо для чутливої шкіри.

Натомість позитивний вплив нам дадуть:

1. Coco-Glucoside: Натуральний поверхнево-активний компонент, який може служити як м'який очищувач.
  2. Glycerin: Забезпечує зволоження та допомагає утримувати вологу в шкірі.
  3. Argan Kernel Extract (Екстракт з насіння аргани): Містить вітаміни та антиоксиданти, які можуть допомагати живити та заспокоїти шкіру.
  4. Lactic Acid, Glycolic Acid, Citric Acid, Malic Acid, Salicylic Acid (Молочна кислота, Гліколева кислота, Лимонна кислота, Яблучна кислота, Саліцилова кислота): Ці кислоти можуть служити як ексфоліанти, допомагаючи видалити відмерлі клітини та покращуючи текстуру шкіри.

На постійній основі використовувати такі засоби - точно не моя історія, але спробувати було цікаво.

Загалом, очищення цією масочкою можна досягнути, але якщо ви не маєте захворювань шкіри, чутливості та схильності до подразнень. Інакше можна отримати більше шкоди, ніж користі.