molena

Q by Dolce & Gabbana - надягаємо парфумерну корону

Q by Dolce & Gabbana - надягаємо парфумерну корону

Багато дівчаток хотіло затестити цей аромат, новинку 2023 року. Флакон дійсно привертає увагу - елегантний, розкішний. Але навіщо було стояти в черзі, щоб спробувати аромат, адже пробник з'явився в мене ще торік?
Перед написанням цього дописа мені потрібно було перевірити інформацію, що парфюм в маленьких обсягах не так багатогранно розкриваються, а от у великих флаконах ноти гарно зчитуються. Перевірила 🤦‍♀️ Ну, слухайте, це якісь легенди Стародавньої Греції. Аромат і в семплі, і в великому флаконі-тестері ідентичні.

Про що цей парфюм Q? Одразу зрозуміло, що це творіння Dolce & Gabbana, зчитується їх фірмова база. Відчула радість від впізнавання ноток Light Blue. Я обожнювала цей парфюм і не знаю скільки флаконів на себе вилила на початку 2000-х, здається, 4 по 50 мл 🤔 Q та Light Blue навіть на полиці в магазині поставлені поряд. Але Q має лише натяк на LB, в усьому іншому - це сучасний, гарно складений, не просто свіжачок, а стримано розкішний аромат.

Початкові ноти: Сицилійський Лимон, Червоний Апельсин і Жасмин;
Ноти серця: Черешня і Геліотроп;
Кінцеві ноти: Мускус і Кедр.

Мені здавалося, що Жасмін в цій композиції все зіпсує, але він скромний, майже непомітний, цитрусові гарно нейтралізують його надмірну духмяність. Лимон не кислий - знаєте, буває попадається такий ароматний та трохи солодкуватий сорт, можна і просто так їсти? Це воно 🍋Виокремити Сицилійський Апельсин не можу, він виступає додатком для потужного цитрусового старту.

Відкриттям для мене стала Черешня. Як мені подобається її звучання в парфюмерії! Раніше ніколи (здається) не мала парфумів з черешнею, але тепер це моя друга улюблена нота (перша - чорна смородина).

Фруктово-цирусові парфюми завжди ризикують скотитися до компотності, але Кедр цю композицію урівноважує. Він надає елегантності, стриманості, приємної теплоти.

Хто не любить мускус, запевняю, що у D&G він максимально делікатний, не сверблячий, надає легкої солодкої пудровості, шлейфовості.

Щодо стійкості, то вона на висоті - на одязі парфюм тримається цілий день, і це лише після одного розпилення.

Чи варто писати, що я мрію про повнорозмір? 😁 Ціни високуваті, поки це новинка, почекаю трохи.

Якщо цікаво, я писала про це одну новинку від D&G - Devotion. https://club.makeup.com.ua/post/24810/ Вона мені теж дуже сподобалася. І який парфюм я би обрала: Q чи Devotion? Загортайте обох і губозакатувальну машинку 😂

Q by Dolce & Gabbana - надягаємо парфумерну корону
Q by Dolce & Gabbana - надягаємо парфумерну корону
Q by Dolce & Gabbana - надягаємо парфумерну корону