Швець Карина🤍

Colour Intense Be Bold Mascasra

Colour Intense Be Bold Mascasra

На хвилю тренду коричневих тушей повелась і я, та вибір впав не на знамениту Lash Sensational чи Variete від Eveline, а на дуууже бюджетну Color Intense.

Be Bold - це лінійка кольорових тушей, яка включає в себе білий, фіолетовий, тіфані, синій, рожевий, жовтий, червоний, темно-синій і, звичайно ж, коричневий відтінки.

Перше, що мене привабило - це ціна, адже я її купувала за 87 грн.

Пакування просте, але флакон по кругу оздоблений підписом «Be bold», який в цьому коричневому кольорі майже не видно.

Обʼєм - 10 мл, ніби як доволі стандартно для туші.

Аромату ніякого в засобі не відчуваю, хіба що дуууже легка віддушка, притаманна тушам для вій.

Колір - дуже гарний, без рижинки, без червоного підтону. Правильний, нейтральний коричневий.

На віях він виглядає майже чорним. Чесно кажучи, я очікувала більш світлішого кольору.

Але насправді такий відтінок дуже помʼякшує і полегшує погляд, більше його розкриває, як на мене) на щодень це прям ідеальний варіант.

Взагалі вона мені спочатку на сподобалась абсолютно, тому що доволі велика, товста і має багато довгих зубців, що коляться.

Так, нею можна нормально так вколоти собі повіки, якщо швидко і необережно фарбуватись, але я вже наловчилась робити це більш акуратно.

Але з часом зрозуміла, що завдяки саме такій формі щіточка профарбовує кожну війку і гарно їх розділяє.

Зізнаюсь, спершу я була дуже незадоволена цією тушшю, вона мені сильно не сподобалась і хотіла одразу писати на неї гнівний відгук, але все ж таки вирішила дати шанс (і не прогадала).

Проблема була в тому, що вона прямо таки сильно склеювала мені вії. Я люблю, щоб вони були пухнасті й гарно розділені, і тут з перших разів я не отримала цього ефекту.

Не знаю, що змінилось - чи то мої вії відросли, чи я навчилась правильно її наносити, чи вони вироби підсохла (думала, що загубила її і більше місяця не користувалась), але наразі вона творить диво.

Ну хіба ж не гарно? Вії розділені, причому доволі таки добре, і дуже подовжені. Тобто виходить 3в1: і обʼєм, і подовження, і розділення. І це два шари! Вона не створює «павучі лапки».

При цьому всьому туш наче обволікає війки, мені взагалі здається, що вона можливо термо, бо як панчохи на віях відчувається. Але я цю теорію не перевіряла, бо завжди змиваю очі міцеляркою перед тим як йти в душ.

Туш абсолютно не осипається навіть при носці 10+ годин, тим паче - не відбивається на повіках. Також не дає ніякого подразнення чи печіння очей - протягом всього часу, що вона знаходиться на моїх віях, не відчуваю її.

Реально дуже класна туш! Рекомендую спробувати всім любителькам коричневих тушей і розділених вій, це 10/10. Наразі вона мій фаворит і я залишила лише її одну, тому є потреба в хорошій бюджетній чорній туші (свою подарувала мамі).

З коричневих хочу спробувати нову мейбелін sky high і Lamel flamy, але останнім часом ціни на ці бренди вже якось не бюджетні, це вже конкретно мідл, як мені здається. Тим паче мені не дуже хочеться платити 300+ грн за туш від ламель, адже вони в них зазвичай не дуже🙄 якщо хтось тестив flamy, буду рада почитати відгуки 🫶🏻

Діліться своїми улюбленими коричневими тушами! З радістю буду пробувати нові для себе в майбутньому, коричнева - тепер маст-хев для мене.