Пахощі конус и "Суперхіт" Satya Super Hit Dhoop Cones
Аромат, який допомагає розслабитися
Привіт усім!
Сьогодні хочу розказати вам про ароматичні конуси "Суперхіт" від Satya.
Раніше я таким ніколи не користувалася. Навіть скажу більше, я не дуже полюбляю пахощі палички. Вони мені завжди чимось неприємним пахнуть і дратують.
А тут мене підкупила ціна і формат: конуси для мене щось нове. Із вішлиста вони швидко потрапила до мене в дім.
Почну з мінусів. Перший шок, коли я їх отримала: коробочка маніпусінька. Просто поміщається в долоньку. А я ,дивлячись на зображення коробки на Мейкапі, нафантазувала собі, що це буде зовсім немаленька коробочка. І мене зовсім не насторожив той факт, що тут всього 12 конусів. Ще мінус: на коробці не зазначається склад. Вигляд коробочки наче зробили в підпольному гаражі на задворках цивілізації (це моя перша асоціація). Але вказано англійською мовою як користуватися конусами, адреса виробництва, зазначено ISO,' вказано, що пакування екологічне і навіть є фото засновника бренду. Серце моє ці факти трошки розтопили)).
Отже, маленька коробочка, на ній зображені всі знаки зодіаку. На сайті трохи неправильне зображення. Якщо придивитися, то зображені два скорпіони. Але, на щастя, це помилка. На коробочці що прийшла є і риби)). Отже, все в порядку, нікого неж забули).
В коробочці 12 малесеньких конусів в кульочку і манюсінька підставка. Виглядає наче конуси із світа ліліпутів. Мене це насмішило і трохи озадачило спочатку.
Але коли я запалила конус, все гармонізувалося!
Аромат: він просто неймовірний. Немає задухи, якоїсь "воні" (вибачте за мій французький). Аромат трав, дерева (сандал напевно), якихось спецій. Дуже приємний, солодкуватий, огортуючий, заспокійливий, затишний, благородний запах. Тримається дуже довго. Я запалюю зранку, а на наступний день є ще аромат в деяких куточках моєї квартири. Хоча я провітрюю квартиру регулярно і деякі вікна завжди відчинені.
Я писала, що я намагаюсь підкорити дошки Садху і почала в цьому році стояння на цвяхах. Так ось: коли я стою на цвяхах і запалюю перед цим конус, мені легше відволіктися від неприємних відчуттів. Наче мозок відключається на час і відпочива. Ніяких думок в голові, просто релакс. Думки не рояться, весь світ почекає, розум заспокоює! Як цього зараз не вистачає багатьом із нас! Без конусів стоячи на цвяхах я просто рахувала хвилини. Тепер ця проблема відпала. Тому, для тих хто медитує ці конуси підійдуть ідеально! Можливо цей аромат просто гармонізує. Це до речі вказано на пакуванні:допомагає гармонізувати всі знаки зодіаку.
Скільки горить-тліє конус: хвилин 15-20 інтенсивного тління з "танцями диму". Цього достатньо щоб вся квартира наповнилася ароматом,який буде залишатися ще дуже довго з вами. До речі, конуси можуть допомогти позбуватися неприємних запахів і на кухні.
Висновок для мене очевидний: я в них закохалася і тепер хочу їх мати в запасі і ранок починати чашкою води і цим ароматом! Вони дуже зручні вкористуванні. Чоловік мій, до речі, теж зацінив і схвалив аромат.
Дякую за увагу! Всім гармонії та затишку!
Коментарі (0)