Medi-Peel, JMsolution, Leaders Mediu, Round Lab, May Island
Мої тканині масочкі за цій місяць
May Island Real Essence Snail Mask Pack. Маска на основі муцину равлика, ромашки, гамамелису та алантоїну. Гарно воложує, залишає невеличку липкість котра швидко поглинається шкірою обличчя до кінця.
Medi-Peel Bio-Intense Glutathione White Ampoule Mask. Дівчата в неї такий склад😍 як і більшості продуктів від цього бренду. Саме лінійка с глутатіоном, освітлює, помʼякшує, підвищує барʼєрні функції та додає здорового сіяння обличчю. Але ще тут і пептиди, і ніацинамід, і вітамін С, вітаміни групи В, пробіотики, мадекасосид, сквалан і ще, ще, ще❤️ Варто відмітити, що в неї є дость явний парфумований аромат(квітів, щось таке😅), мене не дратує але не всім це може сподобатись. Масочка сподобалась, буду повторювати, і взагалі хочу більше тестувати цей бренд.
Round Lab Mugwort Calming Sheet Mask. Хочу її повторювати постійно. Маска на основі екстракту полині, мадекасосіду, аоаниоїну та бітоїну. Дуже гарно заспокоює, наповнює та загоює висипання або роздратовану шкіру.
Не має запазу, дуже приємна, мʼяка тканина. Есенцією просочена добре, але не забагато, як буває, я таке не люблю. Витирумую 10-15 хвилин. Не залишає липкості, або якихось інших не приємних відчуттів. Ну дуже задоволена ефектом.
JMsolution Water Luminous SOS Ringer Mask. Маска на основі гіалуронової кислоти. Маска просочена дуже добре есенцією, її прям багато. Має яскраву парфумовану віддушку. Тканина приємна до обличчя. Маска наповнює, розгладжує, надає шкірі пружності та еластичності. Залишає плівку на шкірі, тому я після її використаня вмилась, такий ефект не люблю. Вона гарна, особливо якщо у вас суха, зневоднена шкіра обличчя, можливо є зморшки або лущіння.
Leaders Mediu Amino Moisture Mask. На основі амінокислот та гіалуронової кислоти. В неї мабуть найяскравіший запах, мене таке не довподоби. Дуууже багато есенції, все аж стікає до шиї. За собою залишає липкість, не вбирається до кінця. Зі всіх сподобалась найменше, її не повторювала б.
Коментарі (0)