Demchenko Alina

Романтичний аромат 13PERFUMES Color Of Boom

Романтичний аромат 13PERFUMES Color Of Boom
Романтичний аромат 13PERFUMES Color Of Boom
Романтичний аромат 13PERFUMES Color Of Boom

Я думаю, що багато з вас, вже встигли познайомитися з брендом УКРАЇНСЬКОЇ нішевою парфумерії 13PERFUMES. Ще на поличках офлайн магазину, повнорозмірні флакони привернули мою увагу. Яскраве пакування виділялось на поличках і наче кликало до себе. Поступово, на Мейкапі стали з'являтися нові відгуки про аромати і моє бажання познайомитись стало ще сильнішим. Ціновий сигмент доволі приємний: 10мл коливається від 600 до 700грн, а 30мл - 1500/1700грн. Це класична ціна, а як длі ніши - то навіть не багато.

Аромат Color of Boom загіпнотузивав мене лише самим описом... Це чимось схоже на якийсь любовний роман, де головна героїня, норовита але така прекрасна ПРОСТО ПОВИННА ЇМ ПАХНУТИ. Саме цей аромат своєю пірамідою почав викликати в моєму розумі образи прекрасної Жінки-Кішки, чарівної Віспер Лінд(подвійною агенткою з фільму про Деімса Бонда) , витонченої Нарциси Малфой. Що ж я отримала, маючи такі високі вимоги ?

Одразу з флакону, мене зустрів різкуватий аромат амбри , кедру та мигдалю. Ці густі, темні ноти спочатку мене налякали. Це здавалось зарізко, як для аромату з флакону, але принюхавшись, я помітила щось солодке і це одразу мене заспокоїло.

Після розпилення на шкіру одразу проявився сонячний аромат, який перемішався з гірким мигдалем. Теплий, гарячий і трошки зарізкий, він дуже скоро прийняв більш м'який вигляд, схожий на теплу ковдру, яка дарує спокій і тепло. Десь через хвилину в гру вступає ожина. Спочатку я її не відчула. Вона гармонійно вписалась в композицію і майже не виділялась на фоні інших нот. Її я замітила вже трошки після, на третє користування. Вона вступила в гру кислуватим ароматом, який перетворючись на солодкі ноти пом'якшує мигдаль. Її метамарфоза найцікавіша з усіх нот, бо це тепло, ця свіжість - робить аромат унікальним.

Середні ноти також звучать як ціла історія, де жодна нота не бере на себе головну роль. Лише читаючи самі ноти ти починаєш помічати її, бачити її вплив на весь аромат. Ноти серця звучать квітково, солодко. Жасмін хоча і відчутний, але носить дуже солодкий та гіпнотуючий характер. Він окутан солодкими , майже вершково-цукровими нотами, густими та елегантними.

База проявляється одразу. Її дуже добре чути в шлейфі і з самого флакону. Саме база викликає асоціації з сильною, романтичною та хитрою жінкою, яка підкорила серце головного героя. Це аромат елегантної злодійки, аромат Ірен Адлер, не менше. В базі дуже добре відчувається кедр та амбра. Ці ноти звучать м'яко, тепло, наче сукня на горячому тілі.

Перейдемо до нот :

  • Старт: Ожина, Мигдаль, Альдегіди. Альдегіди відповідають за тепло, Мигдаль майже домінує над всим, а прекрасна ожина залишається в полутіні, хоча без неї не було б цього звучання.
  • Середні ноти : Неролі, Зелений чай, Жасмін, Карамель. Як я і казала, всі ноти - єдина композиція. Якщо подумати про неролі - так ви його відчуєте. Якщо не думати - це мелодія, а не окремі ноти.
  • База : Амбра, Дубовий мох, кедр, кашмеран. Ну виходить що аутсайдер в нас мох, бо його я не чую. Або він просто сховався і скріпляє всі ці ноти.
Романтичний аромат 13PERFUMES Color Of Boom
Романтичний аромат 13PERFUMES Color Of Boom
Романтичний аромат 13PERFUMES Color Of Boom
Романтичний аромат 13PERFUMES Color Of Boom
Романтичний аромат 13PERFUMES Color Of Boom

Як я вже сказала - амбра і кедр налякали мене. Мої опасіння усилив і мигдаль.

Я не люблю класичну Baccarat Rouge, я з тих "бінтових" людей. Extrait de Parfum - сприймається мною на багато легше, не так душить (хоча здавалось би : мигдаль, жасмін) АЛЕ ВСЕ ОДНО НЕ МІЙ АРОМАТ.

COLOR OF BOOM не викликав в мене негативних емоцій і через те я спершу подумала що в мене змінився смак чи корона покинула мій ніс. Настрій Baccarat Rouge 540 Extrait дійсно читався, але мені це не давало покою, бо серцем відчувала - ЦЕ НЕ ДЮП. Схожість звучання деяких нот дійсно збивала мене з ніг, але при тому все було на стільки іншим...

Отдже я порівняла : на одні руці Extrait на іншій - красотуля від 13PERFUMES

Extrait отдразу з флакону - звучить більш солодко. Він здається більш карамельним. Після розпилення, мигдаль стає терпким, неначе саме молочко мигдалю. У Color of Boom - мигдаль не домінує спершу, лише доповнює гіркотою.

Baccarat Rouge 540 Extrait - стає більш дерев'яним, більш смолистим. А от Color of Boom нарешті показала во всій красі ожину. Саме в порівнянні вона відчувається так яскраво і насичено.

Далі Baccarat веде себе ще більш дерев'яно, тепло, та солодко, починає домінувати амбра, смолиста та густа. Аромат від 13PERFUMES - більш м'який і на диво холодний. Я почала помічати гру зеленого чаю, водну, свіжу, яка прекрасно доповнюю жасмін. Жасмін же в Extrait - лише солодко звучить і міркне за різкою амброю .

База у Color of Boom , хоч і амброва, але ніжна і шовковиста завдяки кашмерану. База Baccarat Rouge 540 Extrait - колюча і різка, вона прям мускусна . Color of Boom не має цієї різкості.

Він шовковий та ніжний. На початку він здається таким пристрастним та хитрим, але кінець у нього - немов крижане серце знову забилось. Тому Color of Boom здається мені ароматом кохання. Він про зміни, про ніжність в кінці, про мелодію.

Тож через подбіне звучання фанатам Baccarat Rouge він може сподобатись. Він не дюп, не клон і він дає зовсім інше звучання через що він наче і має один і той самий настрій, деякі мотиви, але ні.

Якщо Baccarat Rouge - це Уитні Хьюстон I Will Always Love You.

То Color of Boom - це Доллі Партон i will always love you.

Слова одні, а звучання різні ...