Олена В

Dr. Sante Крем для рук з олією каріте

Dr. Sante  Крем для рук з олією каріте
Dr. Sante  Крем для рук з олією каріте

Це якраз той випадок, що бюджетний український крем став одним із моїх топових кремчиків.

В ньому все прекрасно. Ну майже все🥰

Почну зі склада

Aqua, Butyrospermum Parkii Butter (олія ши), Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis Seed Oil (рицинова олія), Cetearyl Alcohol(емолент), Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Ethylhexanoate, Dimethicone(силікон), Sodium Acrylates Copolymer( полімер), Lecithin, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Methylsulfonilmethane, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer(полімер), C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3(полімери), Xanthan Gum, Parfum, Phenoxyethanol(консервант), Ethylhexylglycerin

Жирним я виділила компоненти, корисні для шкіри. І підкреслила компоненти, до яких є питання. Тут є і силікон, і синтетичні полімери(((.

Аромат: крем має дуже приємний аромат,відчувається запах олії ши. На упакуванні вказано, що 10% -це саме олія ши. Аромат деякий час відчувається ще на шкірі. Аромат солодкуватий, огортаючий і дуже класний. Мені трохи пахне здобою.

Пакування: досить стильне, тюбик м'який. Хоча по фото думала,що упакування більш жорстке. Я вибрала 75 ml по ціні 39 грн. Зараз трохи ціна змінилася.

Текстура: легка. Крем не масний.

Зволоження і живлення: тут немає ніяких претензій. Мою суху шкіру зволожує і живить на ура. Без плівки, липкості, всмоктується дуже швидко. І ніяких жирних слідів не залишає. Я прям мажу руки і хоч зразу ж вдягай рукавиці. Всмоктується у мене за секунду. Мабуть шкіра настільки суха,що вбирає крем без залишків.

І зволоження, до речі, вистачає на довго, не до першого миття рук (особисто у мене).

Тому по комплексу причин можу його рекомендувати. Дуже класно пахне і прекрасно живить та зволожує. Хоча до складу все ж є питання, але за таку ціну це й не дивно.