MAXIMOVA🌷

Очищувальний бальзам Heimish

Очищувальний бальзам Heimish
Очищувальний бальзам Heimish

Дуже популярний засіб з хорошою репутацією. Як добре, що є пробники для знайомства! Я обрала мандариновий але чула, що різниці в дії між ним та класичною версією немає. Очищувальної здібності однакові у обох версій.

Очищувальний бальзам Heimish
Очищувальний бальзам Heimish
Очищувальний бальзам Heimish
Очищувальний бальзам Heimish
Очищувальний бальзам Heimish

Цієї мініатюрки мені вистачило на 4 рази, за бажанням можна розтягнути і на 5 використань😊тобто об’єму пробничка достатньо щоб познайомитись з засобом і зрозуміти подобається він вам чи ні.

Отже в пробнику 5 мл, він виглядає дуже симпатично, додатково упакований в картонну коробочку.

Знявши з пластикової основи плівку, я побачила, що бальзам досить густої консистенції, схожий візуально на масло.

Я спробувала його набрати (замість лопатки у мене був ніготь, пардон😅) і бальзам виявився не твердим, а досить піддатливим, схожий на кокосове масло, яке починає затвердівати (але ще не перетворилось на каменюку).

Ось так бальзам виглядає трішки розтертий на пальцях, він тане від тепла тіла і розм’якшується. Приємний на дотик, жирненький але як мус, а не смалець. Має дуже приємний тонкий цитрусовий аромат.

  • Я розтирала його в руках і наносила на суху шкіру обличчя, добре масуючи, щоб розчинилась косметика. Хочу зазначити, що не користуюсь супер-стійкими текстурами.
  • Потім мочила руки та ще раз протирала обличчя, бальзам при цьому білів, схоже що емульгував у молочко. Далі змивала все водою. Одного разу бальзам попав в око, воно покрилось плівкою але не щипало, промила водою і не мала негативних наслідків.
  • Другим етапом був гель для вмивання, який доочищує і змиває залишки бальзаму.
  • Результат чудовий, шкіра чиста, не пересушена, м’якенька. Всю мою косметику бальзам змивав повністю, також помітила, що пори в т-зоні краще очищались і трішки звузилися👍
  • Мені бальзам сподобався, можу радити😊 тим паче є тестер для знайомства👌