Iryna Koval

O’BAYS Long-Lasting Brow Soap

O’BAYS Long-Lasting Brow Soap
O’BAYS Long-Lasting Brow Soap

Спробуємо новинку O’BAYS Long-Lasting Brow Soap разом, досвіду у використанні мила для брів у мене не було, тому тестувати такий засіб в рази цікавіше.

Пакування виглядає стильно та лаконічно: засіб знаходиться у металевій тарі зі зручною висувною кришечкою. У комплекті йде щіточка, яка відмінно справляється з функцією, розчісуючи та допомагаючи формувати брови.

Саме мило має прозорий колір, що робить його відмінним варіантом як для самостійного використання, так і для комбінування з олівцем чи тінями для брів. Воно без запаху та має досить тверду текстуру, що на початку дуже здивувало мене.

Перед використанням слід змочити щіточку водою. Якщо цього не зробити, то нічого не вийде. Сухе мило важко набирається – результату буде нуль. Варто лише намочити щіточку і мило стає більш піддатливим та легко наноситься.

O’BAYS Long-Lasting Brow Soap

В результаті отримуємо красиво вкладені брівки без білого нальоту та липкого шару. Погодьтеся ефект дуже схожий на той, що дає довготривале укладання, гелями такого ефекту досягти складно.

Протягом дня продукт тримає брови стійко, вони не падають і втрачають форму.

Крім того, O’BAYS Long-Lasting Brow Soap максимально економічне у використанні, і його вистачить на дуже довгий час. З урахуванням доступної ціни - це справжня знахідка, яку варто спробувати кожній.