krutoguuz

Пусті баночки

Пусті баночки

Так, як я їх збираю на переробку, то в мене їх багато, але не про всі розповідаю тут.

Сьогодні поговоримо про ті, що на фото нижче ⬇️

Пусті баночки
  • Biotrade Acne Out Soap

Це мило на основі пальмових ПАР з саліциловою та молочною кислотою. Купувала його для хлопця, так, як він має проблемну спину. Воно закінчилося, тому можу вже поділитися відгуком. Певний час користувався тільки хлопець, після очищення я через певний час я йому зволожувала шкіру лосьйоном з сечовиною, все ніби мало бути класно, але... Є але! Я не помічала якихось позитивних змін, а точніше ніякх. І вирішила сама ним покористуватися. І що я помітила, що воно жахливо сушить. Вот прямо тілкьи ти його змиваєш і відчувається сухість. Тому нікому його не раджу, краще обрати якийсь інший можливо навіть дорожчий засіб, який не буде так порушувати шкірний бар'єр. Взагалі воно призначено, цитую виробника '' Очистити пори і видалити чорні цятки на обличчі й тілі'', але якщо воно так сушить тіло, то що буде з обличчям страшно уявити.

  • Victoria's Secret Romantic Fragrance Body Mist

В маленькій баночці в мене був відливант спрею від Victoria's Secret, він в мене давно і можливо вже вийшов термін придатності, але я його закінчила. Нажаль цей армат дотсупний тільки в Європі, в Україні його дуже важко вполювати, а якщо є, то за не дуже адекватні гроші, нажаль( Тому я його розтягувала і останнім часом наносила на себе тільки вдома після душу. На мою думку вони не дуже стійкі, принаймі мені так здалося. Саме цей аромат, ніжний та квітковий просто заполоний моє серце. В мене був і лосьйон з цієї з лінійки, але його майже ніде немає в Україні(

  • The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Легендарна сироватка від бренду The Ordinary з AHA 30% + BHA 2% або сироватка, яка спалила найбільше лиць. Певний час я її використовувала для обличчя, використала напевно 2 банки і це була 3-тя. Вона мені набридла і плюс, я перейшла на м'якші засоби. Тому саме цю баночку я використовувала для ніг та рук і вона справлялася ідеально з цією функцією. Кілька разів тестила на глопцеві, то з цього шкіри зійшло з ніг 3 кілограми з нею. А якщо нанести на ручки вони просто нереально гладенькі, як в немовля. Тому саме цей пілінг можна сказати універсальний для тіла, і якщо чесно то використання для тіла мені сподобалося більше.

  • Purito Pure Vitamin C Serum

Це не стабільна форма, яка зіпсувалася((( Він окислився, але він дієвий, не дл чутливої шкіри та не для акнешників в загостенні! Бо може подразнювати, так як і більшість не стабільних засобів.

  • Derma Series Local Sos Solution

Найкращий бюджетний точковий засіь, який я пробувала. Вже й подружку підсадила на нього) Він перед нанесенням взбовтується і там дуже зручна дирочка для того, щоб змочити вушну паличку. Він чудово пригнічує запанення, при цьому не пересушуючи шкіру. Єдиний його мінус це термін, всього 6 місяців і нажаль я в нього не вписалася, там ще є напевно 1/3 засобу, хоча я його мастила на всіх 😅

Якщо ви шукаєте точковий засіб, то приглянуться до нього + тут ще зараз на нього приємна знижка)

  • ОНОВЛЮЮЧИЙ ПІЛІНГ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ "PHA RADIANCE" від Rosabella

Пробника мені вистачило на 2 рази, він більше призначений для вікової шкіри, але мені було цікаво його спробувати. Він на основі PHA кислот, які дуже м'які та діють лише на поверхні шкіри. він досить приємний в нанесенні, має водичкову текстуру. Після його вбирання присутня липкість, але після нанесення наступного етапу вона зникає. Я тепер хочу його придбати для мами, бо в неї присутня пігментація і ця сироватка якраз має працювати з цією проблемою.

  • ІНТЕНСИВНО ЗВОЛОЖУВАЛЬНИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ "HYDRA THERAPY" від Rosabella

Вже не раз присала про нього, але повторюся. При покупці на цей крем, я не ставила ставок, а він мені сподобався набагато більше ніж той, що я хотіла. Так, як він був в мініатюрі, а використовувала я його кожен день він швиденько закінчився(

Він має досить легку, але живильну текстуру, яка не обтяжуватиме навіть жирну шкіру. Тут писала про нього детальніше https://club.makeup.com.ua/post/26860/ .

Я його отримала в подарунок до покупки в магазині. Це не зовсім мій аромат, він досить інтенсивний для мене. В нотах я не сильно розбираюся, але пишуть, що ''У ньому поєднуються диня, персик, бергамот, груша, фрезія, фіалка, троянда з Непалу, конвалія, мускус, ваніль та кедр''. Для мене перебір солодкості, тому мініатюри мені було достатньо для знайомства, щоб не подружитися)

  • CHI Deep Brilliance Shine Serum Light Weight Leave-In Treatment

Це моя друга олійка від цього бренду і вона мені сподоаблася більше ніж перша CHI Argan Oil Plus Moringa Oil. В неї був більш приємніший аромат, який після залишався на волоссі. Чи вона щось робила? Не знаю, я так і не зрозуміла.

А ви щось пробували з моїх "викидушок"?