Ех, ностальгія-ностальгі я!
Той самий всіма забутий Ruby Rose
А ви пам'ятаєте, якою шаленою популярністю раніше користувалася косметика Ruby Rose ?
В наших магазинах це була, мабуть, єдина декоративка 😁
Звісно, з часом інші марки витіснили її з ринку і мого поля зору😔 Я навіть не думала, що вона ще виготовляється, але помилялася...
Уявляєте яким було моє здивування коли випадково в магазині натрапила на палетку тіней, та ще й з тими кольорами які давно шукала!😮
Ну, а ціна була зовсім смішна, всього 68 грн за 18 кольорів та консилер!
З магазина я задоволена , як слон, йшла зі старим-добрим Ruby Rose, ех, привіт ностальгія!😉
Звичайно, нічого особливого я від них не очікувала, бо минулі мої тіні від Ruby Rose дуже "гарно" сипались, тому просто взяла "по старій дружбі".
Як, вже писала у палетці 18 кольорів , є сатинові та матові, на даний момент користуюсь лише декільками улюбленими кольорами, також є консилер та невеличке зеркальце.
Консилер використовувала лише один раз, але так з ним нічого і не зрозуміла🤷
Не подобається що він не має захисної мембрани, тому тут гніздяться часточки тіней.
Що стосується тіней, то я була приємно здивована, виявляється за цей час якість змінилась, але в кращу сторону!
Вони практично не сипляться ( для нанесення я використовую не аплікатор, а пензлики), рівномірно лягають, не скочуються та добре тримаються майже весь день.
Можливо такий гарний результат ще тому що, я попередньо наношу тональний крем на повіки.
Але в будь-якому випадку ці тіні виявилися набагато кращими, ніж мої дорожчі палетки!
Коментарі (0)