Євгенія 👩

Починаю місяць з вибуховою новинкою від O’BAYS

Починаю місяць з вибуховою новинкою від O’BAYS
Починаю місяць з вибуховою новинкою від O’BAYS
Починаю місяць з вибуховою новинкою від O’BAYS
Починаю місяць з вибуховою новинкою від O’BAYS
Починаю місяць з вибуховою новинкою від O’BAYS

Всім привіт✌️

Я думаю, що вже всі бачили нову олійку-тінт від O’BAYS і я просто впевнена, що вона нікого не залишила байдужою, бо це дійсно підпал🔥.

Хочу і я розповісти про свої враження👇

Флакончик квадратної форми, зручно лягає в руку і досить компактний, щоб поміститися навіть у саму маленьку дамську сумочку. Дизайн дуже стильний, лаконічний, у чорних відтінках. Флакон прозорий, крізь нього можна розглянути неймовірно красиву текстуру, наче зоряне небо)

Ковпачок відкручується, флакон закриває міцно, не прокручується. Він глянсовий і звичайно, на ньому залишаються відбитки пальців, але вони досить легко витираються, тому не можна назвати це серйозним недоліком).

Об `єм: 5 мл, витрата в міру економічна.

Як завжди виділяю найцікавіше та корисне:

  • Hyaluronic Acid - гіалуронова кислота, відома своїми зволожувальними властивостями.
  • Cocos Nucifera (Coconut) Oil - кокосова олія, що додається для зволоження та живлення шкіри.
  • Argan Oil - арганова олія, яка також відома своїми зволожувальними та живильними властивостями.
  • Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Oil - масло ши, яке має зволожувальні та живильні властивості.
  • Vitamin E - вітамін Е, антиоксидант, який може допомагати захищати шкіру від вільних радикалів.
  • Ginger Extract - екстракт імбиру, який дає антиоксидантні та заспокійливі властивості.
  • Food Color - їстівний барвник, олійку можна їсти безпечно))

Рукоять оптимального розміру, вона зручно лежить у руці і не маже пальці. Аплікатор міцно закріплений до ручки, нерухомий. Спонжик досить великий, має легкий вигин. На дотик твердуватий, але на мій подив, він виявився досить зручним. Не дряпає губи і приємно ковзає по них).

Присутній і обмежувач, який чудово справляється зі своєю роботою, його різьблення завжди чистеньке).

Єдине, що ... він досить тугий, за рахунок чого, доводиться докладати силу, щоб витягнути спонжик). Проте, згодом я до нього призвичаїлася і зрозуміла, що аплікатор потрібно акуратно викручувати, прикріплюю відео👇

  • Текстура рідка, легка, гладка і дійсно олійна, але не жирна. Також, у текстурі абсолютно немає ніякої липкості, абсолютно комфортна та невагома.
  • Аромат чарівний, він солодкуватий із яскраво-вираженим запахом чорної смородини.
  • До речі, і смак олії нагадує смородинову цукерку, без будь-яких хімічних домішок).
  • Спочатку відтінок напівпрозорий, з яскраво вираженим темно-ліловим, глибоким підтоном. На моїх губах він виглядає як сік шовковиці)). Тут ще цікаво, що у текстурі практично немає блискіток, які ми бачимо у флаконі. Вони швидше поодинокі та практичні непомітні.
  • Через 15-20 хвилин колір стає більш насиченим і йде в ягідний колір, навіть ближче до фуксії).
  • Якщо промокнути губи серветкою, тинт стає яскраво-рожевим, кольором Барбі. На щастя, цей колір досить швидко йде і знову повертається у темно-ліловий. На останньому етапі відтінок ніби посилює натуральний колір губ, що виглядає неймовірно природньо та гарно).

Мені подобається наносити олійку точково і розподіляти текстуру пальчиком, плескаючими рухами. Тоді я отримую красивий, натуральний ефект зацілованих губ).

Однак нанесення класичним способом теж не викликає жодних проблем. Олія добре розподіляється по губах, не розтікається за контур, не западає у складочки. Проте, може трохи виділяти ранки.

Відразу після нанесення фініш глянсовий, сяючий, завдяки чому відбувається візуальне збільшення губ. Згодом відтінок стає повністю матовим.

Відтінок напівпрозорий, у всіх випадках фінішу.

На губах лежить абсолютно невагомо, не липне, не склеює губи. Однак, коли на губах залишається тинт, може трохи підсушувати, я в таких випадках наношу зверху зволожуючий бальзам і губи знов стають ніжними та чуттєвими).

На моїх губах олійка тримається протягом 30-40 хвилин, а от тинт залишається на 5-6 годин, при цьому він не відбивається. Можна спокійно їсти, пити, цілуватись, він не зникне).

Видаляється міцеляркою, проте потрібно докласти зусиль).

  • Дуже гарний, багатогранний відтінок.
  • Комфортна, невагома текстура.
  • Відмінна стійкість
  • Олія пом'якшує губи і дає легке зволоження.

Вважаю, що це крута новинка, яка 100% захопить косметички всіх дівчат). Що не кажи, а продукти для губ від O’BAYS - дійсно класні🖤

Дівчака, від душі рекомендую та дякую за увагу💕