Огляд на в ідомий набір пензлів для макіяжу
І на решту пензлів з моєї невеликої колекції
Нещодавно замовила собі досить відомий набір пензлів (сюди ж входить спонж, але я ним не користуюсь, тому відгук про нього не пишу)
Одразу скажу, в макіяжі я аматор. Справді яскравий мейк роблю тільки перед походом в душ))
Перше враження - дуже синтетичні ворсинки. Порівняно з моїми старими пензлими ці стали повним фіаско при розпаковці. На фото видно як стирчать волоски :(
Але! після першої ж спроби нанести тон і порівняти кисть від Real Techniques та NYX, була приємно вражена. Вони обидві гарно розподіляють засіб, але через різницю в набитті (нікс більш плотно набита) тональний засіб лягає різною товщиною. З Real Techniques у мене вийшло нанести тон тонким шаром, причому досить рівномірним. На кожен день те що потрібно. З нікс у мене завжди виходила трішки штукатурка (але мені це і подобалось), зараз відкрилась нова опція макіяжу)
(додала фото цих двох зблизька)
Кисточка для консилера теж сподобалась, я користуюсь консилером від мейбелін, там трохи незручний дозатор, тепер можу гарно тушувати засіб.
Щодо кистей для пудри (у мене пудри нема, використовую для хайлайтеру), то я можу порівняти тільки з пензлем від мейкап. Ситуація така ж як і з тоном - Real Techniques менш якісна по набиттю, але засіб наносить чудово. Вона трішки вужчої форми, тому нею легше наносити засоби на невеликі зони.
І останні - пензлі для тіней. У мене ще ж часів динозаврів є кисть від wet n wild (в доданих товарах трішки інша, але ж цієї ж серії). І ось вона точно уступає Real Techniques. Нова набагато приємніша до шкіри, кращої форми і набиття.
Хоча і перше враження було неоднозначне, і пензлі трішки потріпані з самої коробки, для такого "профі" в макіяжі як я , і тим більше за свою ціну, вони виявились чудовим варіантом. Купили і забули. Є все що потрібно
Коментарі (0)