Hanna Domashenko

HEDONIC - це скарб! Не інакше!

HEDONIC - це скарб! Не інакше!

Дописи дівчат в клубі змушують поповнити косметичку скоріше, ніж я встигаю про це подумати! 😅

Сьогодні в мене допис загального враження на обидва топових продукти українського бренду. Перед тим, як сформулювати загальну думку - мої брови та вії пережили сніг, туман, сльози, застуду в 2 тижні, воду та міцелярку... І я мушу зізнатися, що стріла Амурчика потрапила в саме серденько! Я закохалася в Hedonic!🥰

HEDONIC - це скарб! Не інакше!
HEDONIC - це скарб! Не інакше!

Пакування продуктів на вищому рівні! Все починається з коробочки і закінчується щіточками! Коробочка дуже оригінальна, футляр гелю та туші з якісного, важкого матеріалу, який приємно тримати в руках! Гель та туш мають захисну наліпку.

Щіточки - це окрема тема! Щіточка гелю для брів максимально продуманої форми: вона не набирає зайвий продукт, чудово прочісує навіть найменші, найрідші брови та гарно їх вкладає. Щіточка туші супер зручна! Вона маленька, але при цьому гарно розділяє вії та надає легкого об'єму при нашаровуванні, не колить повіки.

Hedonic Hollywood Call Brow Gel створює надстійку укладку брів. Гарно розділяє та вкладає кожну волосинку. Тримається весь день. Не створює білого нальоту, як більшість подібних продуктів. Для ефекту ламінування слід прибити волоски до шкіри пальцем і вони буквально "приклеюються" до шкіри залізобетонно, щоб досягти ефекту совиних брів.

Hedonic Mascara Perfect - це ідеальна темно-коричнева туш на щодень! Завдяки унікальній щіточці вії розділені, підкручені, та добре профарбовані по всій довжині. Найкрутіше в ній те, що вона змивається просто теплою водою, не створюючи при цьому вигляду, ніби ви панда. Також вона відмінно підходить для чутливий очей, або якщо ви носите лінзи!