Свідома клієнтка

Міні гель для вмивання Biotrade Acne Out Oxy Wash

Міні гель для вмивання Biotrade Acne Out Oxy Wash

Гель для вмивання Biotrade Acne Out Oxy Wash у форматі 50 мл я придбала в аптеці за 158 гривень (а зараз на MAKEUP він коштує 111 гривень) задля того, щоб глибше очистити пори ніж вони зазвичай очищуються молочком для демакіяжу.

Склад гелю збігається зі вказаним на MAKEUP. Він короткий:

Aqua — вода

Coco Glucoside — коко глюкозид, поверхнево-активна речовина, яка відповідає за очищення

Rosa Damascena Flower Water — трояндова вода

Polyquaternium-37 — полікватерніум-37, згущувач (це мікропластик, до речі)

Oxygen — кисень

Lactic Acid — молочна кислота

Parfum — ароматизатор

Limonene, Citronellol — ароматичні речовини

Користуватись гелем можна 12 місяців після відкриття. В мене немає акне, але інколи бувають висипання і моя шкіра схильна до почервонінь та подразнень, для такої шкіри гель також підходить. Виробником зазначено, що гель рекомендується для жирної та проблемної шкіри, моя шкіра не жирна, тому я планую користуватись ним переважно всього декілька разів на тиждень ввечері.

У відгуках писали, що гель не піниться. Однак, я нанесла гель як рекомендує виробник на вологу шкіру, розтираючи гель безпосередньо на обличчі, а не в руках, і можу сказати що, гель піниться. Так, він піниться слабко і було б дивно очікувати сильної піни, коли єдиний очищувальний компонент це дуже делікатний неіоногенний ПАР коко глюкозид. Я масажувала обличчя з гелем близько хвилини й потім гель достатньо легко змився. Він прозорий та має тонкий запах, аромат такий самий як у пінки цієї серії, котру я вже пробувала раніше, зупинивши тоді свій вибір між пінкою та гелем на пінці, тому що вона не містить мікропластику. Однак, пінка і не містить кисню, а кисень це цікаво, в мене ще не було кисневої косметики.

Гель "Кисневе вмивання" для жирної та проблемної шкіри Biotrade Acne Out Oxy Wash Cleansing Gel For Face мені сподобався, чорна цятка пішла, висипи зменшились у розмірах, шкіра не пересушена, хоча місцями почала відлущуватись, я не нарікаю, трохи відлущитись не завадить. Від їх пінки з молочною кислотою я теж трохи відлущувалась, тому цей ефект для мене очікуваний, але така в мене шкіра, більшістю пінних засобів я взагалі не можу користуватись. Ціна на очищувальні засоби Biotrade мені видається дещо завищеною як для таких простих формул, але я шукала їм дешевші альтернативи та не знайшла нічого подібного на ринку (а шукаю я дуже ретельно), тому можу радити їх до покупки хоча б у вигляді мініатюр на пробу всім, хто має висипи та схильність до запалень і почервонінь. Мені подобаються в них пінка та гель Acne Out, мило я б брати не стала, воно надто схоже за складом на звичайне мило з саліциловою кислотою, яке можна купити за 23 гривні, а не 270.

Дякую, що прочитали ❤️

Міні гель для вмивання Biotrade Acne Out Oxy Wash