YuliHrytskoff

Контурний олівець для губ Ninelle Danza

Контурний олівець для губ Ninelle Danza

Я вже давненько підшуковувала контурний олівчик для губ, який відтінком був би максимально схожим на мій природній колір губ та підходив до більшості світлих, нюдових помад та блисків. Пошуки були довгими, але таки увінчались успіхом, коли я придбала Контурний олівець для губ Ninelle Danza у неймовірно красивому відтінку №214. Саме про нього і йтиметься у сьогоднішньому моєму дописі.

Контурний олівець для губ Ninelle Danza

Олівчик являє собою класичний дерев’яний корпус, витриманий у дуже ніжному пудрово-рожевому кольорі. Золотою фарбою нанесено найменування бренду і серії олівця та деякі інші офіційні відомості.

Надписи за час користування олівцем не стерлися, тому він довго зберігає свій охайний і привабливий вигляд.

Корпус олівчика міцно закривається пластиковою кришечкою в тон самого корпусу, самостійно не спадає та не відкривається.

На кінчику олівця – схематичне зображення відтінку грифеля.

Точиться олівчик дуже легко будь-якою косметичною точилкою.

Об’єм олівця не дуже великий – всього 0.78г.

Грифель олівця середньої твердості – він не настільки твердий, як класичні олівчики в дерев’яному корпусі, але й не такий м’який, як гелеві. Це щось середнє між цими двома видами олівців для губ і це робить його текстуру ідеальною.

Грифель дуже легко малює ідеальну, чітку, насичену пряму лінію, товщину якої можна регулювати, без пробілів. Гарно піддається розтушовці. Можна нашаровувати, роблячи як ледь помітне, так і більш щільне покриття. При нашаровуванні не стирає попередній шар.

Щільність покриття висока – перекриває власний пігмент губ повністю вже при першому шарі.

Розхід олівчика, за рахунок його м’якості, досить великий – це якщо заповнювати ним всю поверхню губ; якщо ж використовувати тільки для підведення контуру, то вистачить, звичайно, на довше.

Вираженого запаху чи якихось штучних віддушок олівець не має, пахне, швидше, сам корпус – деревом.

Смаку не має.

Фініш – сатиново-блискучий.

Стійкість олівця – прекрасна! Він у мене ідеально тримається протягом щонайменше чотирьох годин, залишаючись практично в первозданному вигляді – і це за умови ведення активних розмов і пиття води. Далі може трішки почати сходити зі сторони слизової, але настільки акуратно і плавно, що це майже не помітно. Спокійно витримує легенький перекус, чай/каву. Нежирний обід також витримає, але, звичайно, зі сторони слизової все ж таки трошки зійде.

Демакіяж. Змивається олівець легко будь-яким засобом для зняття макіяжу. На даний момент я використовую міцелярну воду.

Алергії, подразнення чи будь-яких інших негативних реакцій олівець в мене не викликав.

Олівчик дуже м’яко наноситься, абсолютно не дряпаючи та не пошкоджуючи шкіру губ.

На губах поводить себе дуже гарно – не підкреслює лущення чи якісь інші недоліки, не западає у складочки, сильно не підкреслює рельєф губ. Не скочується, не утворює грудочок чи неприємної білої лінії на стику слизової губ. Не розмазується та не розтікається.

Та ледь не найголовніше для мене – як він відчувається на губах! Ну дуже комфортно – олівець створює таке невагоме покриття, яке практично не відчувається та не заважає.

Сушить мінімально – не більше будь-якої матової помади.

Саме із цих причин, цей олівчик – ледь не єдиний, який я використовую для заповнення всього об’єму губ і наношу його замість помади.

У мене даний олівчик у надзвичайно красивому відтінку №214. Це природній рожево-бежевий нюд з дрібнесеньким золотистим шиммером. Максимально схожий до мого природнього відтінку губ. В залежності від освітлення виглядає то більш рожевим, то більш бежевим. Підходить до багатьох світлих рожевих та бежевих відтінків помад і блисків.

Ну і так олівчик виглядає на губах.

Контурний олівець для губ Ninelle Danza у відтінку №214 – це моя нова косметична любов! Ідеальний для мене відтінок, легко наноситься та комфортно відчувається на губах, має прекрасну стійкість та доступну ціну – кращого годі й бажати! Я ним дуже задоволена і щиросердечно рекомендую!